Kirkasvalosta piristys pimeään vuodenaikaan

Iltojen tummuessa kohti syksyä Laatuvalaisin.fi -verkkokaupassa riittää kävijöitä. Aiemmin pelkkiin kirkasvalolamppuihin erikoistuneen yrityksen vuoden päivät toimineen verkkokaupan valikoimista löytyy nyt noin 4 000 erilaista valaisinmallia moneen tarkoitukseen.

”Asiakkaat ovat löytäneet verkkokaupan hyvin, sillä meillä on laaja valikoima tunnettuja merkkejä. Kun useimmat valaisinmallit löytyvät samasta paikasta, on niiden vertailu ja ostopäätöksen tekeminen helppoa,” kertoo toimitusjohtaja Jyri Suhonen.

Vuoden pimeimpien kuukausien ehdoton hittituote on kuitenkin kirkasvalolamppu, joita lähetellään tilaajille kiivaaseen tahtiin lokakuulta eteenpäin.

”Valveutuneimmat ovat liikkeellä jo syyskuussa, mutta myynti jatkuu tasaisena aina tammikuulle asti. Valikoimaa meillä riittää hyvin, joten sen puolesta ei ole kiirettä,” Suhonen kertoo.

Laatuvalaisin.fi -verkkokaupan valikoimista löytyy kirkasvalolamppuja useampaan tarpeeseen ja makuun. Kaikki valaisimet täyttävät valohoitolampuille asetetut kriteerit, mutta lamppua ostaessa kannattaa miettiä, millaiseen käyttöön se tulee.

”Työpaikan taukohuoneeseen tulevassa lampussa on hyvä olla laajempi hoitoalue, jotta siitä voivat hyötyä useammat ihmiset samaan aikaan. Kotiin tulevassa lampussa lyhyempikin hoitoetäisyys riittää, sillä sen voi asettaa vaikkapa ruokapöydälle aamiaisen ajaksi,” Suhonen muistuttaa.

Valaisimen tyylissä asiakkailla riittää valinnanvaraa. ”Innosolin Aurora-malli on erityisesti naisten suosikki, sillä sen saa sovitettua kauniisti sisustukseen. Designista kiinnostuneille valikoimista löytyy myös Eero Aarnion suunnittelema Origo-valaisin,” Suhonen kertoo.

Matkahuollon kanssa Laatuvalaisin.fi on tehnyt yhteistyötä viime keväästä alkaen. Tällä hetkellä suurin osa verkkokaupan tuotteista matkaa uusille omistajilleen Matkahuollon Lähellä-paketteina.

”Ihmiset kiittelevät erityisesti Lähellä-paketin mutkattomuutta, ” Suhonen kertoo, ” Matkahuoltojen lisäksi Siwoista ja Valintaloista noudettavan paketin hakemista helpottavat kauppojen pitkät aukioloajat. On kätevää, että lampun saa noudettua ruokaostosten yhteydessä.”

Helposti särkyvät tuotteet kulkevat huolellisesti pakattuna Matkahuollon kyydissä ehjinä perille. Valoa syysiltaan saa helposti, sillä paketit kuljetetaan kyyditetään asiakasta lähimpään noutopisteeseen.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi