Sadonkorjuuterveiset perille Matkahuollon Pikapaketilla

Syksyn satokausi alkaa olla puutarhoissa huipussaan. Monille kypsyvät marjat ja omenat tietävät herkkujen lisäksi myös sadonkorjuu- ja säilömiskiireitä. Usein pihapuiden antimia kypsyy sellaiseen tahtiin, ettei keskiverto kotipuutarhuri tahdo pysyä perässä.

Varsinkin kaupungeissa runsas omenasato voi tuottaa päänvaivaa, sillä painavia ylijäämäomenoita ei saisi laittaa pihojen tyhjennettäviin jäteastioihin. Kaupunkien jäteasemat ottavat puutarhajätettä vastaan, mutta ennen sadosta luopumista kannattaa miettiä, voisiko sukulaisia ja ystäviä ilahduttaa herkkukorilla.

Puutarhaherkkujen lähettämiseen sopii mainiosti Matkahuollon Pikapaketti, joka lähtee matkaan ensimmäisellä mahdollisella vuorolla. Saat lähetyshetkellä vahvistuksen siitä, milloin pakettisi on perillä määränpäässä. Pikapaketin voi lähettää ja noutaa Matkahuollon toimipaikoista. Mikäli pysäkki osuu sopivasti kohdalle, voit halutessasi myös sopia, että paketti noudetaan suoraan autolta.

Huolellisesti pakattuna omenat ja puutarhamarjat päätyvät nopeasti ja tuoreina perille.

Herkullista sadonkorjuuaikaa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi