Opiskelija, matkusta bussilla kotiväkeä tapaamaan!

Syksy laittaa opiskelijat jälleen liikkeelle. Liikkumista helpottaa Matkahuollon Prepaid22-vuosilippu, joka tarjoaa helpon maksutavan opiskelijahintaisilla matkoilla.

Ensimmäinen opiskelijasyksy tuo mukanaan monet uudet kuviot, ja useille nuorille se tietää myös muuttoa toiselle paikkakunnalle. Matkat opiskelupaikkakunnan ja vanhojen kotikulmien välillä taittuvat kuitenkin helposti bussilla Matkahuollon Prepaid 22 -vuosilipun avulla.

Prepaid 22 -vuosilippu ladataan Matkahuollon matkakortille ja se sisältää 22 opiskelijahintaista matkaa haluamasi pituiselle yhteysvälille. Matkakortilla on helppo maksaa bussissa, eikä käteistä tarvita. Näin matkarahat säilyvät hyvässä tallessa matkakortilla.

Voit ostaa lipun Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Matkakortin uudelleen lataaminen onnistuu myös R-kioskeissa ja busseissa.

Matkahuollon Prepaid 22 -vuosilippu on myös oiva lahja tuoreelle opiskelijalle, sillä monella pienellä budjetilla elävällä nuorella on paljon muutakin rahanmenoa muuttoa ja opiskeluja valmistellessa.

Prepaid 22-vuosilipun voivat ostaa kaikki opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Matkahuollon opiskelija-alennukseen. Lippu on voimassa vuoden sen ostopäivästä. Jos matkalle lähtee kaverin kanssa, voi lipulla maksaa useammankin opiskelija-alennukseen oikeutetun matkan. Prepaid-lippua voi käyttää kaikilla suorilla bussivuoroilla, mutta se ei sisällä vaihto-oikeutta.

Matkahuolto toivottaa innostavaa syksyn alkua niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille!

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

2 kommenttia artikkelille “Opiskelija, matkusta bussilla kotiväkeä tapaamaan!”

 1. Onko matkan hinta aina sama kuin maksettaessa käteisellä kuljettajalle, ja korttihankinta sinänsä vielä tuottaa pienen lisäkustannuksen? Mitä lipputuotetta opiskelijan kannattaa käyttää lyhyillä 30 kilometrin matkoilla?

 2. Kiitos viestistäsi M.Niemelä. Useimmat liikennöitsijät perivät bussista osteuista lipuista Matkahuollon kilometritaksan. Liikennöitsijät voivat kuitenkin itsenäisesti hinnoitella bussista myytävät lipputuotteensa, joten liikennöitsijäkohtaisia hintaeroja saattaa löytyä.

  Seutuliput ovat edullinen vaihtoehto, mikäli matkustaminen on säännöllistä, lähtö- ja määräpaikkakunta kuuluvat samaan seutulippualueeseen ja olet kirjoilla jossakin seutulippualueen kunnista. Lisätietoja Seutulipuista saat täältä http://www.matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet/seutuliput/.

  Matkahuollolla on myynnissä myös 22 ja 44 matkan Vuosilippu. Vuosilipulle ladataan 22 tai 44 matkaa, ja hinta määräytyy matkan pituuden mukaan. Lisätietoja vuosilipusta saat täältä http://www.matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet/vuosilippu/.

  Mikäli opiskelet lukiossa tai ammattikoulussa voit myös ostaa Kelan tukeman Koulumatkatukilipun. Koulumatkatukilipulle ladataan joko 44 matkan opiskelijavuosilippu tai opiskelijaseutulippu. Lisätietoja Koulumatkatukilipusta löytyy täältä http://www.matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet/koulumatkatukilippu/.

  Matkakortille ladattavista lipputuotteista peritään ensimmäisellä ostokerralla 6,50 euroa äly-/matkakortista, jolle lipputuote ladataan. Matkakortin tekninen käyttöikä on noin kolme vuotta, jonka jälkeen on ostettava uusi kortti.

  Autamme mielellämme löytämään sopivan lipputuotevaihtoehdon myös valtakunnallisessa aikatauluneuvontanumerossamme 0200 4000 (1,99€/min)

Kommentoi