Mitä tarvitset mökillä? Matkahuollon pakettipalvelu tuo verkko-ostokset helposti lähimpään kauppaan

Nykyisin ostosreissu verkkokauppaan onnistuu mökkilaiturilta, ja kun Matkahuollon Pakettipalvelut toimittaa tilauksen myös kesäkodin lähelle, ei mökkiläisen tarvitse vaivata päätään turhilla ostosmatkoilla.

Kesäaikaan suomalaiset linnoittautuvat mökeillensä viikoiksi – jotkut onnelliset jopa kuukausiksi kerrallaan. Rentouttavinkin kesäloma voi tuoda mukanaan yllättäviä tarpeita. Onneksi kesäjuhlien herkut, puutarhakasvit tai mökkipuuhissa tarvittavat työkalut saa tilattua näppärästi verkkokaupoista.

Monissa verkkokaupoissa voit valita pakettisi kuljettajaksi Matkahuollon. Tämä edellyttää että verkkokauppa on tehnyt kuljetussopimuksen Matkahuollon kanssa. Noutopisteinä palvelevat Matkahuollon toimipisteet sekä Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket-kaupat.

Osassa verkkokaupoista voit itse valita haluamasi noutopisteen tilausta tehdessä. Jos tällaista mahdollisuutta ei ole tai et tee valintaa, kuljetetaan lähetys postinumerosi perusteella lähimpään noutopisteeseen. Kun pakettisi on saapunut perille, saat ilmoituksen tekstiviestillä.

Yhä useammille mökki on kakkoskoti, johon halutaan erityisesti panostaa. Vaikka korkeatasoinen varustus helpottaa arkea myös mökillä, voi kahden asunnon välillä seilaaminen koitua raskaaksi. Monella onkin mökille lähtiessä auto kattoa myöten pakattu tavaroita, jotta kaikki tarvittava varmasti tulee mukaan. Jotain jää aina puuttumaan tai unohtuu.

Ne puuttuvat puutarhasakset saa onneksi helposti lähimpään Matkahuollon pisteeseen tai mökkipitäjän Siwaan tai Valintataloon, ja rentouttava lomailu voi jatkua.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi