Kesä-Suomi haltuun kaupunkikortilla

Miksi suunnata kaupunkilomalle kauemmas, kun kiinnostavia kohteita löytyy aivan kotiovelta? Helsingin, Tampereen ja Turun kaupunkikortit tarjoavat matkailijalle näppärän avaimen moniin kesäkaupungin nähtävyyksiin ja huvituksiin. Kaupunkikortit ja matkaliput kotimaanlomalle saat tietenkin Matkahuollosta.

Helsinki-kortilla pääkaupungin pyörteisiin

Helsinki-kortti on helppo kaupunkilomatuote, joka tarjoaa matkailijalle monia palveluja yhdellä hinnalla sekä lukuisia etuja ja alennuksia ravintoloista, nähtävyyksistä ja konserttilipuista. Helsinki-kortti sopii omatoimimatkailijalle, sillä sen avulla voi suunnitella omien toiveidensa mukaisen Helsinki-ohjelman päiväksi tai useammaksi. Kortilla saat myös rajoittamattoman matkustusoikeuden Helsingin sisäisessä liikenteessä.

Kortin voimassaoloaika on 24, 48 tai 72 tuntia, aikuisten kortin hinta alkaen 36 euroa. Helsinki-kortin voi ostaa yli 50 toimipisteestä pääkaupunkiseudulla ja useista Matkahuollon toimipaikoista. Tarkista myyntipaikat täältä.

Itämeren helmeen on tietenkin parasta tutustua mereltä käsin. Opastetuilla risteilyillä näet pääkaupungin kauneimmat rantamaisemat ja monta nähtävyyksien helmeä: historiallisen Suomenlinnan merilinnoituksineen, Korkeasaaren eläintarhan, jäänmurtajat ja Degerön kanavan. Risteilyllä tutustut myös Helsingin kiehtovaan historiaan. Näitä risteilylippuja myydään kaikissa Matkahuollon omissa toimipaikoissa lipunmyynnissä.

Lue lisää Helsinki-kortista ja siihen liittyvistä eduista täältä.

Tampere-kortti taskussa saat lomasta enemmän irti

Tampere on pieni suuri kaupunki joka ei turhia tärkeile. Rento kesäkaupunki järvimaisemassa tarjoaa matkailijalle monipuolisia kulttuurielämyksiä, upeaa luontoa sekä vauhdikasta menoa.

Tampere-kortilla pääset maksutta tutustumaan kaupungin kiehtoviin museoihin. Nautitko taiteesta Sara Hildenin taidemuseossa, tutustutko Vapriikin lukuisiin kiehtoviin näyttelyihin vai antaudutko sadun vietäväksi Muumilaaksossa? Kortilla saat etuja ravintoloissa ja nähtävyyksissä. Kaupungin otat parhaiten haltuun matkustamalla Tampereen bussiliikenteessä tai osallistumalla Tampereen parhaita paloja esittelevälle kiertoajelulle – TampereCardilla pääset nauttimaan molemmista maksutta.

Kortin voimassaoloaika on 24 tai 48 tuntia, aikuisten kortin hinta alkaen 25 euroa. Tutustu Tampere-korttiin ja kaupungin matkailumahdollisuuksiin täällä.

Historiallinen Turku tarjoaa kulttuurielämyksiä

TurkuCardilla pääset maksutta melkein kaikkiin museoihin sekä Turku Sightseeing -kiertoajelulle ja matkustat paikallisliikenteen busseilla. Saat myös rahanarvoisia etuja monissa kohteissa, kuten ravintoloissa, liikkeissä, hotelleissa ja risteilyillä.

Tutustu Turun keskiaikaiseen historiaan, kauniiseen merelliseen luontoon ja kiehtovaan kulttuuritarjontaan. TurkuCardilla saat ilmaisen sisäänpääsyn muun muassa Turun linnaan, Aboa vetus & Ars Nova -museoon sekä Väinö Aaltosen museoon. Saat myös etuja kiehtovissa myymälöissä ja lukuisissa ravintoloissa, vesipuisto Jukuparkia ja Samppalinnan kesäteatteria unohtamatta.

Valittavana on kolme erilaista TurkuCardia: 24 ja 48 tunnin TurkuCardit, sekä 24 tunnin Perhe TurkuCard (max. kaksi aikuista ja kolme alle 15-vuotiasta lasta). Tutustu TurkuCardiin sisältyviin etuihin ja palveluihin täällä.

Kortin saat muun muassa Turku Touringin matkailuneuvonnasta, Turun museoista, Ruissalo Camping -alueelta, Hostel Turusta sekä useimmista Turun hotelleista. TurkuCardia myyvät myös seuraavat Matkahuollon toimipaikat: Helsinki Matkapalvelut, Turku, Salo, Tampere, Forssa ja Lahti.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi