Katosiko lompakko lomamatkalla? Western Unionin palvelut saat myös Matkahuollon kautta

Ulkomaanmatkoilla eteen voi tulla mitä yllättävimpiä tilanteita: rahat voivat äkisti loppua uusien ostosmahdollisuuksien keskellä tai pahimmassa tapauksessa lompakko saattaa kadota tai tarttua taskuvarkaan matkaan. Ongelmatilanteissa kannattaa hyödyntää Western Union -rahansiirtopalvelua Matkahuollon toimipaikoissa.

Western Unionin kautta onnistuu paitsi rahan siirtäminen matkoilla pulassa olevalle kaverille, myös esimerkiksi rahalahjan lähettäminen ulkomailla asuvalle sukulaiselle. Rahansiirtopalvelun kautta lähettäminen on nopeaa, helppoa ja turvallista!

Rahan lähettäminen ja vastaanottaminen Western Unionin kautta onnistuu kaikissa Matkahuollon omissa toimipaikoissa sekä noin kahdessakymmenessä asiamiespisteessä. Western Union toimii yli 200 maassa ja on yli 500 000 palvelupisteellään yksi maailman suurimmista rahasiirtopalveluja tarjoavista yrityksistä.

Toimipaikkahausta näet helposti lähimmän Western Unionin rahansiirtopalveluja tarjoavan Matkahuollon tai Matkahuolto-asiamiehen. Lisätietoa palvelusta löydät Matkahuollon sivuilta.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi