Bussi kuljettaa kesämatkalaisen merimaisemiin

Suuntaa kohti Itämeren iloisia risteilytunnelmia, Ahvenanmaan saaristolaisromantiikkaa tai kuninkaallista Tukholmaa – bussilla, totta kai!

Jos mielit lomallasi merille, pidä mielessä, että bussit kuljettavat sinut edullisesti aalloille. Viking Linen risteily- tai reittimatkaan liittyvillä LaivaBussi-bussilipuilla saat matkoista 50 % alennuksen läpi vuoden. Edullisia LaivaBussi-lippuja on saatavilla vain tietyillä paikkakunnilla. Alennus ei ole voimassa Tallinnaan suuntautuvilla laivamatkoilla.

LaivaBussi-lipun sekä Viking Linen risteily- ja reittimatkojen liput voit ostaa Viking Linelta, matkatoimistoista sekä Helsingin, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kouvolan, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Oulun, Porin, Salon, Tampereen ja Turun Matkahuolloista.

Bussilla pääset näppärästi merimatkallesi Helsingin ja Turun satamista. Osa vuoroista ajetaan suoraan satamaan asti, tarkemmat tiedot vuoroista ja päätepysäkeitä löydät Matkahuollon aikatauluhausta.

LaivaBussi-lipun voi ostaa vain tietyille vuoroille ja samalle päivälle, jona laivamatkakin tapahtuu. Muista myös hoitaa lippujen varaus ja maksu viimeistään 24 tuntia ennen matkaa. Lippu kelpaa ainoastaan sinä päivänä ja siinä vuorossa, johon se on ostettu.

Mikäli bussimatkailu kiinnostaa kohteessakin, voi Viking Linelta kysellä jatkoyhteyksiä länsinaapurissa. Ehkäpä laivabussimatkasi jatkuu vielä Tukholmasta vaikka kohti Etelä-Ruotsin rantoja ja mansikkapaikkoja!

Lisätietoja LaivaBussi-lipuista saat sekä Matkahuollon että Viking Linen sivuilta.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi