Varaa juhannuksen bussiliput ajoissa – tiedossa vilkasta liikennettä

Pian on jälleen aika pakata grilliherkut, perhe sekä ystävät mukaan ja suunnata juhlimaan keskikesän juhlaa maalaismaisemaan. Juhannus tuo muutoksia aikatauluihin ja on myös vuoden vilkkain matkustusjakso, joten bussiliput kannattaa varata hyvissä ajoin.

Juhannuspyhien ja niitä seuraavan maanantain 25.6. netti- ja paikkaliput voi hankkia ja lunastaa torstaihin 21.6. klo 13 mennessä.

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa etukäteen Matkahuolloista tai Matkahuollon nettisivuilta matkahuolto.fi. Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi varata liput myös puhelimitse arkisin klo 8-17 Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000. Puhelimitse varatun lipun voi lunastaa Matkahuoltojen lisäksi myös kaikista Suomen R-kioskeista.

Kaikki aikataulutiedot, juhannuksen poikkeukset mukaan lukien, saa helposti Matkahuollon sivuilta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Syötä aikatauluhakuun tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida ajankohdan poikkeusliikenteen.

Jos internet ei ole saatavilla, löytyvät aikataulut vain yhden puhelinsoiton päästä Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Numerossa palvelee Matkahuollon asiakaspalvelukeskus ma–pe klo 8–17. Muina aikoina, myös pyhäpäivinä, palvelunumerossa vastaa aikataulutiedusteluihin Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 €/min+pvm.

Herkullista ja rentouttavaa juhannusta toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi