Loppukesän festareille nopsasti bussilla

Festarikesä on nyt kuumimmillaan: jokaiselle viikolle on tapahtumia ympäri Suomen moneen eri makuun. Minne suuntaatkin, perille sinut ja matkatavarasi kuljettaa helposti ja mukavasti bussi.

Suomen kesään mahtuu monenmoista tapahtumaa, ja varsinkin erilaiset festarit kuuluvat monen kesäperinteisiin. Olitpa sitten suunnitellut matkaavasi letkeisiin jazz-tunnelmiin Poriin, rokkikansan sekaan Joensuun Laulurinteelle tai kulttuurien kohtauspaikalle Faces Etnofestival –tapahtumaan Raaseporin Pohjaan, näppärimmin pääset perille hyppäämällä bussiin.

Bussin tavaratilassa kulkevat huolettomasti myös festariviikonlopun matkatavarat. Voit ottaa rennosti ja nauttia maisemista, matkaseurasta tai vaikkapa hyvästä kirjasta – leiriytymisvälineet, matkaeväät ja festarivaatteet matkaavat mukanasi.

Aikatauluhaun avulla voit suunnitella festarimatkasi helposti etukäteen. Reissun päällä palvelevat Matkahuollon mobiilipalvelu sekä asiakaspalvelu p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm). Voit myös varmistaa itsellesi ja seurueellesi istumapaikat varaamalla paikkaliput ennakkoon verkosta tai Matkahuollon toimipisteistä.

Jos festarihammasta alkoi kolottaa, tässä inspiraatioksi muutamia loppukesän festareita. Moniin ehtii vielä hankkia lippuja – valitse mielenkiintoisin tai reissaa vaikka useampaan edullisesti Bussipassilla!

Lämmintä festarikesää kaikille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi