Lastentarvikeverkkokaupoista tamineet pikkuisten kesään

Lapsiperheiden kesän 2012 halutuimpien top-3: polkupyörän perään kiinnitettävät peräkärryt, ergonomiset kantoliinat ja oman maun mukaan kustomoidut lastenvaunut. Verkkokaupat Vauvauva ja Lauran Lastentarvike tietävät mikä tekee pikkuisten kesästä ikimuistoisen.

Oman maun mukaan kustomoidut lastenvaunut

Viettäessään äitiyslomaa toistamiseen Laura Silander sai ajatuksen oman putiikin perustamisesta huomatessaan Suomen lastentarvikevalikoiman olevan suppea. Pian pystyssä oli verkkokauppa Lauran Lastentarvike, jonka laajasta valikoimasta löytyy mm. leluja, pikkuisten huonekaluja ja hoitotarvikkeita.

Yksi suosituimmista tuotteista on Akjax-lastenvaunut, joiden verhoilun voi tilaaja itse suunnitella. Värisuunnitteluohjelmassa on huikea määrä houkuttelevia vaihtoehtoja – tyylistään tarkimmatkin vanhemmat löytävät varmasti omansa.

Vaunujen lisäksi kesän hittituotteeksi ovat osoittautuneet polkupyörän perään kiinnitettävät peräkärryt, joissa perheen pienimpiä on helppo kuskata tarhaan ja kesäretkelle.

Luonnonystävän kestovaipat ja ergonomiset kantoliinat

Myös Vauvauvan perustaja Elina Raitanen sai ajatuksen vauva- ja äitiystarvikkeita tarjoavasta verkkokaupasta nauttiessaan äitiyslomasta. Kestovaipat, kantoliinat, hihalliset ruokalaput sekä ekologiset potat kuuluvat monien muiden tuotteiden ohella valikoimaan.

Kestovaippoihin liittyi joskus ennakkoluuloja, mutta nykyisin vanhemmat kokeilevat niitä jo rohkeasti. Hienostunut imutekniikka takaa vaippojen mukavuuden ja lisäksi ne on helppo pestä muun pyykin joukossa. Vuodessa tarvitaan ainoastaan noin 30 kestovaippaa yhden lapsen vaipottamiseksi, kun taas kertakäyttövaippoja kuluu noin 1800. Miten loistava tapa säästää luontoa!

Ergonomiset kantoliinat ja kantoreputkin kuuluvat Vauvauvan pidetyimpiin tuotteisiin. Monille nämä vaihtoehtoiset kantomenetelmät ovat vielä vieraampia kuten kestovaippojen käyttö, niinpä Elina järjestääkin kestovaippa- ja kantoliinakoulutuksia.

Nopeasti ja luotettavasti perille

Vauvauvan tuotteet kulkevat asiakkaille Matkahuollon kyydissä. Elina kertoo asiakkaiden olleen tyytyväisiä joustavaan ja monipuoliseen palveluun. Myös Lauran Lastentarvikkeen Laura on pitänyt Matkahuollon palveluista hyvin paljon. ”Nopeat ja luotettavat kuljetukset sekä huippukattava noutopisteverkosto ovat palvelleet asiakkaitani erittäin onnistuneesti”.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi