Vuoden 2011 Matkahuolto-toimipiste sekä -asiamies valittu

”Asiakkaat kehuvat palvelua asiantuntevaksi ja joustavaksi”, kiittää Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Juha Wallin Vuoden 2011 Matkahuolto-asiameheksi valittua Kimmo Heinistöä Kalajoelta. Asiakaspalvelun laatu onkin toimintojen ja palvelujen oma-aloitteisen kehittämisen ohella yksi tärkeimmistä kriteereistä sekä Vuoden asiamiesyrittäjää että Vuoden Matkahuoltoa valittaessa. Asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyön arvostaminen näkyvät arjessa myös Varkauden toimipisteessä, jolle Vuoden 2011 Matkahuolto –tunnustus myönnettiin henkilöstön hyvästä työstä.

Matkahuolto palkitsee vuosittain esimerkillisestä palvelusta yhden 50 toimipaikastaan sekä yhden 340 asiamiesyhteistyökumppanistaan. Valinnan perusteina toimivat etenkin laadukas asiakaspalvelu ja henkilöstön erinomainen ammatillinen osaaminen, toiminnan ja palveluiden jatkuva oma-aloitteinen kehittäminen sekä sitoutuminen yhtiön imagoon ja arvomaailmaan. Palkitut toimipisteet ovat toiminnassaan esimerkillisiä ja aina valmiita kehittymään paremmiksi.

Varkauden Matkahuollon yhteishenki palkittiin

Vuoden 2011 Matkahuolloksi valittu Varkauden toimipaikka tarjoaa asiakkailleen Matka- ja Pakettipalveluiden lisäksi Western Unionin rahanvälityspalvelut sekä mahdollisuuden ostaa bussieväät tai päiväkahvit kioski-kahvilasta.

Kolmen työntekijän toimipaikan menestyksen salaisuus on hyvä yhteishenki ja hiottuihin toimintatapoihin sitoutunut henkilöstö. Palveluesimies Päivi Tolvanen kehuu toimipaikan ilmapiiriä ja nostaa yhteistyön eri tahojen kanssa avainasemaan:

− Vuoden Matkahuolto –tunnustuksen saamiseen on merkittävästi vaikuttanut se hyvä yhteistyö, jota olemme saaneet kokea ja tehdä asiakkaidemme ja kaupungin eri tahojen kanssa kuten myös bussiyrittäjien ja heidän autohenkilökuntansa kanssa.

Kalajokelaisella asiakaspalveluasenteella Vuoden asiamiesyrittäjäksi

Vuoden 2011 asiamiesyrittäjä Kimmo Heinistö pyörittää Kalajoella täyden palvelun toimintaa, joka tarjoaa asiakkaille samat Matka- ja Pakettipalvelut kuin Matkahuollon omat toimipaikat. Asiamiesyrittäjien muodostama koko Suomen kattava palveluverkosto onkin bussialalle erittäin tärkeä, sillä se antaa lähes kaikille kansalaisille mahdollisuuden hoitaa matkustamiseen ja pakettien lähettämiseen liittyviä asioita kotikunnassaan.

Heinistön toiminnassa korostuvat erinomaisen asiakaspalvelutaidon lisäksi luovuus ja uusista ideoista innostuminen sekä tätä kautta palvelujen jatkuva kehittäminen, ja siksi hänet valittiinkin Vuoden Matkahuoltoasiamieheksi.

− Kalajoen asiamies on saanut paljon kiitosta asiakkailta ja muilta yhteistyökumppaneilta loistavasta kyvystä palvella asiakkaita. Asiakkaat kehuvat palvelua asiantuntevaksi ja joustavaksi, perustelee Matkahuollon liiketoimintapäällikkö Juha Wallin.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi