Poster Please: kauneimmat kuvat keskelle arkea

Älypuhelimet ja digikamerat ovat mullistaneet valokuvauksen − kuvia napsitaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Parhaimmat muistot eivät jää vain muistikortin varaan, kun ne painattaa esimerkiksi canvas-taululle ja ripustaa olohuoneen seinälle. Verkkokauppa Poster Please valmistaa valokuvista tyylikkäitä sisustustuotteita tarjottimista tapettiin.

Tarjottimella hääkuva, tapetilla perhepotretti

Filmikameroiden vaipuessa vähitellen historiaan monet pelkäsivät muistojen hautautuvan niiden mukana, sillä digikameralla otetut kuvat jäävät helposti teettämättä. Kuten uudet kuvausmenetelmät, ovat uudet tavat tuoda muistot osaksi arkeakin yleistyneet.

Nyt parhaimmista ja onnellisimmista hetkistä teettää hyvään hintaan akryyli- ja canvas-tauluja, julisteita, tapetin ja tarroja. Poster Pleasen uutuutena on lisäksi kuvatarjotin, jossa kuva laminoidaan laadukkaaseen ja suomalaiseen tarjottimeen. Tarjottimia on saatavilla erikokoisina, sekä suorakulmion että pyöreän mallisina. Ne sopivat erinomaisesti keittiön koristeeksi tai vaikka apuvälineeksi grillaukseen ja tv-ateriointiin.

Verkkokaupan perustaja ja toimitusjohtaja Aku Mutanen tietää, että tapetille pääsevät useimmiten lapset, lemmikit, maisemat sekä häät. Teknologian muuttaessa maailmaa rakkaimmat kuva-aiheet pitävät kuitenkin pintansa.

Paras lopputulos suurella resoluutiolla

Jotta ottamistaan kuvista voidaan valmistaa laadukkaita tuotteita, tulee kuvat ottaa riittävän suurella tarkkuudella. Tällöin kuvista on helppo valmistaa minkä tyyppisiä sisustustuotteita tahansa. Jos omat kuvaustaidot vaativat viilausta, tarjoaa Poster Please myös kuvankäsittelyapua.

Canvas-taulut ja monet muutkin verkkokaupan tuotteet vaativat turvallisen ja hienovaraisen kuljetuksen, jotta asiakas voi vastaanottaa tilauksensa tyytyväisenä. Aku onkin ollut Matkahuollon nopeaan ja asiakkaat mainiosti tavoittavaan palveluun hyvin tyytyväinen.

Yrittäjä itse on kiinnostunut kuvaamisesta, mutta ei kanna mukanaan suuren luokan kuvauskoneistoa erikokoisine linsseineen. Älypuhelin kulkee taskussa ja digipokkari aina kun on odotettavissa herkullista kuvattavaa − ja se hetkihän voi tulla vastaan milloin tahansa.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi