Kesäjuhlien lahjat näppärästi perille

 

Kesä tuo tullessaan paljon iloisia juhlia! Ylioppilasta ja muita kesän sankareita on mukava muistaa lahjalla – Matkahuolto helpottaa merkkipäivän muistamista Lähi-Paketilla, joka on helppo ja joustava lähettää ja vastaanottaa.

Lahjat voi laittaa matkaan Matkahuollon toimipaikoista sekä Matkahuolto-asiamiehiltä, mutta lisäksi nyt myös Siwoista, Euromarketeista ja Valintataloista. Tämä tuo lähettämiseen – ja vastaanottamiseen! – paljon joustoa, sillä kaupat ovat pitkään auki sekä arkisin että viikonloppuisin.

Kaiken kaikkiaan Matkahuollon Pakettipisteitä löytyy nyt melkein 1 100 kappaletta. Itselleen sopivimman pisteen löytää Matkahuollon internetsivujen hausta tai soittamalla Matkahuollon Pakettipalvelun palvelunumeroon 0800 132 582, joka palvelee maksutta ma-pe klo 8-18.

Helppo lähettää

Kaupasta lähettäessä lahjasi pakataan pakkauslaatikkoon tai –pussiin. Pakkauslaatikossa kulkee enimmillään 38 x 9,5 x 29 cm kokoinen ja 10-kiloinen paketti 9,95 eurolla. Pakkauspussissa lähetettävien lahjojen enimmäiskoko on 25 x 7 x 38 cm ja paino on kaksi kiloa. Kuljetuksen hinta pusseineen on 8,50 euroa.  Tätä isommat lahjat saa näppärimmin matkaan Matkahuollon toimipaikasta tai asiamiespisteestä.

On tärkeää varmistaa, että lahjasi ehtii perille päivänsankarin juhlapäiväksi. Lähi-paketin kuljetamme perille 1-3 arkipäivässä. Vastaanottaja saa tiedon saapuneesta paketista tekstiviestillä heti, kun se on noudettavissa.

Lisätiedot

Juhlavia hetkiä toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi