Bussipassilla toteutat helposti Suomen-turneen

Kesästä kannattaa ottaa kaikki irti ja moni nauttii aurinkoisista viikoista matkustelemalla. Kotimaamatkailuun on saatavilla aivan loistava piletti, jolla pääset rajattomasti ympäri Suomen – Bussipassi.

Bussipassi käy lähes kaikilla bussivuoroilla (pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikenne poislukien) ja sillä voi matkustaa niin paljon kuin haluaa. Matkahuollon valikoimissa on sekä seitsemän että 14 päivän bussipassi.

Joka matkaaja tahtoo käydä hiukan eri paikoissa ja kolkissa – jollakin on sukulaisia Tampereella, toisella kaveriporukka Hangossa kesää viettämässä. Suomessa tapahtuu läpi koko kesän, festareista kansantanssitapahtumiin. Matkahuollon aikatauluhaun avulla itselleen sopivan matkasuunnitelman laatiminen on erittäin helppoa. Bussipassilla linja-autoon voi hypätä koska ja mistä haluaa. Lomalla on mukava nauttia reissaamisesta ja vaikka lisätä matkaansa niin monta uutta kohdetta tien varrelta kuin tahtoo.

Bussipassia myydään ympäri vuoden, eli kesärientojen lisäksi se on hyvä vaihtoehto aina, kun tulee matkattua useita reissuja viikon–parin sisään.

Bussipassi on heti lataushetkestä lähtien käytössä ja myyntipäivän lisäksi passi on voimassa seuraavat 7 tai 14 päivää. Kuuden ja puolen euron matkakorttikin sisältyy hintaan. Bussipassin saa kaikista Matkahuollon toimipaikoista.

Bussien aikatauluihin voi tutustua aikatauluhaussa. Liikkeellä ollessa palvelevat Matkahuollon mobiilipalvelu sekä asiakaspalvelu p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm).

Hauskoja kesäseikkailuja ja uusia kokemuksia kaikille toivoo

Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

9 kommenttia artikkelille “Bussipassilla toteutat helposti Suomen-turneen”

 1. Bussipassin hintaa yritin etsiä mutta puoli tuntia meni hukkaan kun en löytänyt.
  Kannattaisi laittaa teidän verkkosivulle hinnastolinkki josta
  lytyy kaikki hinnat.
  no yks reissu meni sitten blue1 koneella.

 2. Moi Markku!

  Pahoittelemme ettet löytänyt Bussipassin hintaa sivuiltamme. Hinnat löytyvät Bussipassi kohdassa: http://www.matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet/bussipassi/

  Hyvää kesää!

 3. Bussipassi on inspiroiva tuote, eläkeläinen ei vain jaksa hyödyntää sitä viikon-parin ajan niin, että se olisi edullinen – ihanan vaivaton kylläkin.

 4. Lapsille saman hintainen?

 5. Heippa Heli!
  Bussipassi on saman hintainen myös lapsille. Tosin alle 4-vuotiaat lapset matkustavat ilman maksua.

 6. Eli siis jos matkustaisimme mun 4 vuotiaan kanssa – bussipassit ovat saman hintaisia molemmille ? yhteiskustannus se 300e ?

 7. Hei Paula! Bussipassi on tosiaan saman hintainen lapsille ja aikuisille.

 8. Viime kesänä kun ostin passin, sanottiin että se ei käy pääkaupunkiseudun, Turun eikä TAMPEREEN paikallisliikenteessä.

  Onko tilanne muuttunut vai sainko virheellistä tietoa?

 9. Hei Mika! Bussipassilla voi matkustaa Tampereen paikallisliikenteessä.

Kommentoi