Ulkoiluverkkokaupoista kaikki tarvittava luonnossa liikkumiseen

Kevään ensimmäiset leskenlehdet on jo bongattu ja ulkoiluinto yltyy auringon paistaessa pidempään. Luonnossa liikkuminen ja urheilu ovat mukavimmillaan silloin, kun varusteet ovat oikeanlaiset. Matkahuolto esittelee kolme verkkokauppaa, josta löytyy sopivat tuotteet niin sunnuntaikävelijälle, intohimoiselle eräretkeilijälle kuin urbaanille ulkoilmaihmiselle. 

Partiotoiminnan tukisäätiön omistamien Scandinavian Outdoor StorenUlkoilukaupan  ja Retkiaitan valikoimista kertoo liiketoimintoja luotsaava verkkokauppias Leevi Parsama.

Jokaiselle omansa

Scandinavian Outdoor Storen tarjonta on kolmesta verkkokaupasta kattavin ja siihen lukeutuu laajan ulkoiluvaatevalikoiman lisäksi lajikohtaiset erikoisvarusteet – oli lähdössä sitten kiipeilemään, sukeltamaan tai  vaikka telttailemaan. Myös vihreitä arvoja ja kaunista muotoilua arvostavat urbaanit ulkoilmaihmiset  löytävät verkkokaupasta suosikkimerkkinsä kuten The North Facen, Jack Wolfskinin ja Haglöfsin. Kattavan tuotevalikoiman lisäksi Scandinavian Outdoor Storen asiakaspalvelussa on jokaiselle harrastukselle oma asiantuntijansa, joka tuntee lajinsa perin pohjin.

Retkiaitta on erityisesti intohimoisesti luonnossa liikkuvien suosima verkkokauppa, mutta sieltä löytävät omansa myös laadukkaita vapaa-ajan jalkineita metsästävät sekä picnic-varusteitansa täydentävät.

Kolmas verkkokauppa, Ulkoilukauppa, on valikoimaltaan suoraviivaisempi ja edullisempi. Jos aikoo hankkia rinkan vain yhtä matkaa varten, on kannattavampaa satsata enemmän itse matkaan ja hankkia budjetille suotuisa rinkka näppärästi Ulkoilukaupasta.

Huippunopea toimitus - takki päällä jo samana päivänä

”Asiakkaamme suosivat Matkahuoltoa erityisesti silloin, kun arvostavat nopeaa toimitusta”, kertoo Leevi  ja jatkaa alkuvuodesta sattuneella tarinalla. Tampereella asuva nuori mies oli turhautunut kauppojen talvitakkivalikoimaan ja kertoi pulmastaan Facebookissa. Joku suositteli hänelle Scandinavian Outdoor Storea, ja tehtyään tilauksen aamupäivästä oli hänellä takki päällään jo iltapäivällä.

Aikaa juuri oikeanlaisen takin hankkimiseen kului huomattavasti vähemmän kuin mitä hän oli käyttänyt kaupoissa pyöriessään. Asiakas kiitteli tyytyväisenä verkkokaupan nopeasta sekä asiantuntevasta palvelusta ja vain muutaman tunnin toimitusajasta Matkahuollon kautta.

Vihreät arvot katukuvassa

Kaikkien kolmen verkkokaupan tarjontaan lukeutuu vastuullisia outdoor-merkkejä kuten Patagonia. Vaikka Fjällrävenin takissa kävelisikin vain Helsingin Esplanadia edestakaisin, arvostavat käyttäjät vaatteen luontoarvoja kunnioittavaa valmistustapaa ja esimerkiksi laadukasta lämmöneristystä tai materiaalin hengittävyyttä tietää Leevi.

Hänelle tosin eivät riitä vain urbaanit ympäristöt. Kesäisin Parsaman perhe suuntaakin veneretkille Saaristomeren uloimmille luodoille keittelemään pikkupurtavaa ilta-auringon lämmittäessä.

 

Leevi lastensa Eemelin ja Emmiinan kanssa veneellä.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi