Bussien aikataulut pääsiäisenä

Pääsiäinen on aina hyvin vilkasta aikaa bussiliikenteessä, kun ihmiset lähtevät viettämään pyhiä. Juhlapyhät tuovat mukanaan myös muutoksia bussiaikatauluihin. Bussiliput kannattaakin ostaa jo etukäteen Matkahuollosta ja tarkastaa oman bussinsa aikataulut muutosten varalta, jotta matkanteko on sujuvaa ja rentoa.

Aikataulut näkee tuttuun tapaan osoitteesta Matkahuolto.fi ja mobiiliversiona m.matkahuolto.fi. Syöttämällä tarkan lähtöpäivän näet myös mahdolliset poikkeukset. Aikataulut saa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelusta, numerosta 0200 4000. Numero palvelee aikataulutiedusteluissa vuoden kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pääsiäisen bussi- ja paikkaliput voi hankkia netistä tai Matkahuollon toimipaikoista. Lipun voi myös varata palvelunumerosta 0200 4000 ma-pe klo 8-17 ja käydä noutamassa R-kioskeilta. Pääsiäisen pyhien netti- ja paikkaliput pitää ostaa kiirastorstaihin 5.4. klo 13 mennessä.

Näillä yksinkertaisilla ohjeilla matka taittuu ja voi keskittyä olennaiseen, eli pääsiäisherkkuihin ja kiireettömään olemiseen.

Matkahuolto toivottaa kaikille oikein hyvää pääsiäistä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi