IGstore.fi tarjoaa tarvikkeet keväisille luontopoluille

 

Vuonna 2006 perustettu IGstore tarjoaa tarvikkeita vapaa-aikaan, ulkoiluun ja retkeilyyn. IGstorella on varastomyymälä Nokialla mutta kauppa käy myös sujuvasti netissä. IGstore.fi:n tilaukset koostuvat suurimmaksi osaksi kotimaan tilauksista, mutta myös ulkomaiset tilaukset ovat merkittävä osa IGstoren toimintaa.

IGstoren omistajalla Marko Eskelisellä ulkoilu ei ole vain työtä, vaan koko liike on perustettu ulkoiluharrastusten jatkoksi. Harrastuksen kautta Eskeliselle syntyi ajatus tarjota laadukkaita tuotteita vapaa-aikaan, ulkoiluun ja retkeilyyn muille harrastajille ja asiasta kiinnostuneille. ”IGstoren valikoimaan pyritään keräämään laadukkaita tuotteita laidasta laitaan. Vahvuutenamme on mm. nopeat toimitukset, jotka onnistuvat erinomaisesti Matkahuollon kanssa.”, kertoo Eskelinen. ”Pirkanmaan alueella teemme itse myös pikatoimituksia kotiovelle, jolloin tuote saattaa olla perillä jopa tunneissa.”

IGstorella on oma varasto ja he painottavat nopean palvelun merkitystä, jotta asiakkaat saavat tuotteensa nettikaupasta nopeasti. Suurin osa tuotteista saapuu asiakkaan ovelle muutamassa arkipäivässä.

Tuotevalikoima on laaja, aina makuupusseista retkikeittimien kautta erilaisiin jalkineisiin. Suosituimmat kevätsesongin tuotteet IGstoressa ovat muun muassa saunateltat, tavalliset teltat, makuupussit sekä metsästystuotteet.

IGstoren kuljetuskumppanuus Matkahuollon kanssa on ollut antoisa. ”Yhteistyö on ollut mielekästä – toimitukset ovat perillä ilman katoamisia, nopeasti ja ajallaan. Henkilökunta on palvelualtista ja osaavaa. Täyden kympin talo! Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.”

IGstoren tarvikkeet kevätretkille ja samoiluun löytyvät osoitteesta www.igstore.fi.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi