Ystävänpäivä lähestyy – oletko valmis?

Helmikuussa meitä hellivät kiiltävät talvihanget ja pirteä pakkassää. Jos kuitenkin tuntuu, että horisontti siintää vielä harmaana ja päivä pidentyy kovin hitaasti, tuovat ystävät varmasti auringon mukanaan ja tekevät päivästäsi valoisan. Haluathan sinäkin ilahduttaa ystäviesi päivää? Tähän on nyt hyvä syykin, sillä ystävänpäivä on ihan kohta eli tiistaina 14. helmikuuta. Muista kallisarvoisia ystäviäsi pienillä paketeilla.

Ystävänpäiväyllätyksen toimittaminen kauempanakin asuvalle ystävälle on nyt helppoa Lähi-pakettina, jonka voit sekä lähettää että noutaa paketin Matkahuoltojen lisäksi myös Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. Jos lahjahankinta on jäänyt viimetippaan, hoituu se helposti samalla reissulla paketin lähettämisen kanssa. Pakettiin voit kätkeä vaikkapa suklaisen yllätyksen kaupan hyllystä tai Matkahuollon kioskista.

Lähetä ystävänpäiväpaketti 9.2. mennessä

Ystävänpäiväpaketti kannattaa lähettää viimeistään torstaina 9. helmikuuta, jotta ehdimme toimittamaan sen varmasti ajoissa perille. Jos et ehdi tekemään lähetystä 9. päivään mennessä, kannattaa tuoda paketti suoraan Matkahuoltoon ja valita lähetysvaihtoehdoksi Pikapaketti. Kuljetamme Pikapaketin perille aikataulutetusti, parhaimmillaan jopa muutamassa tunnissa, vastaanottajaa lähimpään Matkahuoltoon.

Tekstiviesti kertoo saapuneesta paketista

Ilmoitamme ystävällesi paketin saapumisesta tekstiviestillä. Muistathan merkitä osoitekorttiin tarkasti ystäväsi gsm-numeron, jotta voimme lähettää hänelle tekstiviestin heti, kun paketti on noudettavissa. Näin varmistat, että ystäväsi saa tiedon yllätyksestäsi ajoissa.

Mielestämme kaikki ansaitsevat tulla muistetuksi – muistaminen tuottaa iloa myös itselle!

Onnellista ystävänpäivää jokaiselle!

Toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi