Matkahuollon kautta talvilomalle

Tänä vuonna talviloma kelpaa viettää kotimaassa, sillä koko Suomi on verhoutunut upeiden hankien peittoon. Matka lomakohteeseen taittuu helposti bussilla, joka kuljettaa lomalaiset ajallaan joka puolelle Suomea. Bussilippua hankkiessaan voi Matkahuollon internetsivuilta tehdä nyt myös hotellivarauksen sekä kotimaahan että ulkomaille. 

Pian on jälleen aika irtautua arjesta, sillä talvilomat kutsuvat. Bussilla voi matkata rennoin mielin, kun ei tarvitse huolehtia ajokeleistä tai auton kestävyydestä kovilla pakkasilla. Määränpäästäkään ei niin väliä, sillä Matkahuolto kuljettaa lomalaiset  vaikka ympäri Suomen.

Varaa viihtyisin ja edullisin hotelli Matkahuollon sivuilta

Bussilippua ostaessaan tai aikatauluja tarkistaessaan voi Matkahuollon sivuilta tehdä nyt myös talviloman hotellivarauksen.  Varaaminen sujuu helposti ja turvallisesti, eikä siitä peritä erillisiä maksuja. Tarjolla on lähes 700 hotellia Suomesta sekä kymmeniä tuhansia hotelleja ulkomailta, jos haluaa talvimaan sijasta lämpimiin maisemiin. Palvelussa on esillä aina parhaat hinnat, ja hotellihuone maksetaan vasta paikan päällä. Palvelu on toteutettu yhteistyössä johtavan kansainvälisen hotellivarauspalveluyhtiön Booking.comin kanssa.

Matkahuolto kuljettaa talviurheiluvarusteet perille kohteeseen

Talvilomalaisten kannattaa pitää mielessä myös Matkahuollon Pakettipalvelut. Jos matka kotimaankohteeseen taittuu kimppakyydillä tai lentäen, eivät kaikki varusteet välttämättä mahdu mukaan. Tällöin ne kannattaa lähettää lomakohteeseen etukäteen Matkahuollon kyydissä. Suuretkin urheiluvarustekassit kulkevat nopeasti perille ja ne voi noutaa kohdepaikan Matkahuollosta.  Pakettiasioissa palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-18 Matkahuollon ilmainen palvelunumero 0800 132 582.

Aurinkoisia talvipäiviä ja rentouttavaa talvilomaa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi