Bussiaikataulut muuttuvat vuodenvaihteessa

Osa bussiaikatauluista muuttuu vuoden vaihtuessa 1. tammikuuta 2012. Uudet aikataulut voi tarkistaa Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta tai asiakaspalvelukeskuksen palvelunumerosta.

Lomiltaan tammikuussa palaavien kannattaa tarkistaa bussiaikataulut Matkahuollon sivujen aikatauluhausta tai mobiilipalvelusta.

Aikatauluhaku kattaa pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuorojen aikataulutiedot. Paikallis- ja seutuliikenteen aikataulutiedot paikkakunnittain saa puolestaam Matkahuollon paikallisliikenteen reittioppaista, joita on käytössä jo 21 eri alueella. Reittioppaat, esimerkiksi Länsi-Uudenmaan reittiopas, löytyvät omista osoitteistaan. Lisätietoja reittioppaista saat sivuiltamme.

Aikataulu- ja hintatiedot saa helposti selville myös Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta numerosta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee ma-pe klo 8–17. Muina aikoina samassa palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Matkahuollon Mara toivottaa turvallista ja rauhallista kotimatkaa joululomilta palaaville!

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

3 kommenttia artikkelille “Bussiaikataulut muuttuvat vuodenvaihteessa”

 1. Sama kuin muissakin palveluissa: toimivuus ja tietomäärä hyvät ja riittävät mutta netti ja mobiili yms. kaiken ahtaminen samaan tekevät käytettävyydestä hankalaa. Nettihaku siis toimii mutta täyteen ahdettuja sivuja ei ole mukava lukea kun sanamäärä aina vaan lisääntyy ja tekniikan kun pitäisi helpottaa ja yksinkertaistaa toimintaa.

 2. Kiitos palautteesta nimimerkille ”no name”. Pyrimme kehittämään tietojen esittämistapaa yksinkertaisempaan ja selkeämpään suuntaan.

 3. Moi! Miksi aikataulunne ei toimi????

  Olisin varannut liput Tampereelta Huittisiin, mutta järjestelmänne on toimintakyvytön.

  Hienoa asiakaspalvelua nykyään….. Tiskillä ei ketään ja verkko ei toimi..

  Noin 40 vuotta sitten linja-autolla pääsi paremmin…

Kommentoi