Verkkokauppa Kultatähti: suomalaisten korujen käyttö rohkaistunut

Aikaisemmin suomalaiset suosivat mahdollisimman huomaamattomia koruja, mutta nykyisin korut ovat ylellisempiä ja niiden halutaan näkyvän. Nyt muodissa ovat timantit, valkokulta sekä korut, joita on mahdollista muokata oman näköisiksi.

Koruverkkokauppa Kultatähden toimitusjohtaja Pekka Laitamäelle suomalaisten korumuoti on tuttuakin tutumpi, sillä verkkokaupan lisäksi Kultatähdellä on viisi koruliikettä Pohjanmaalla.  Seitsemän vuotta sitten käynnistyneen verkkokaupan taustalla oli halu tarjota kauniiden korujen saanti myös haja-asutusalueilla asuville.

Timantit ja valkokulta halutuimpia

Suomalaiset himoitsevat valkokultaa enemmän kuin perinteistä keltakultaa. Myös timantit ovat korumuodin kärkeä.

”Ennen suomalaiset suosivat pientä piiperrystä, mutta nykyisin korujen on oltava näyttäviä. Kelloistakin on tullut osa pukeutumista ja monet ostavat erikseen harraste- ja juhlakellon”, kertoo Pekka.

Kultatähdessä valikoima pidetään mahdollisimman tuoreena, sillä uusimmat tuulet maailmalta löytävät nopeasti myös Pohjolaan. Uutuuksien lisäksi verkkokauppa on oiva paikka myydä vanhaa mallistoa pois alennettuun hintaan.

Kihlasormuksetkin verkkokaupasta

Hieman yllätyksellisesti Pekka sanoo useiden parien hankkivan myös kihlasormuksensa verkkokaupasta. Valikoimaa on helppo tutkiskella kumppanin kanssa myös päätteeltä. Nettisormusten valinnat onnistuvat ilmeisen mainiosti, sillä palautuksia tulee äärimmäisen vähän.

Google-markkinoinnilla tuloksiin

Kultatähden markkinointi hoidetaan lähinnä Google-markkinoinnin avulla, jossa kampanjat vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Asiakkaat tavoittavien väylien haku on jatkuvaa ja uusi kampanja on luotavissa helposti sekä nopeasti.

”Käytimme aiemmin bannerimainontaa, mutta totesimme sen olevan liian kallis mainostamisen muoto suhteessa sen tuottamiin tuloksiin”, pohtii Pekka.

Verkkokauppajärjestelmänä Kultatähti käyttää Suomen kassajärjestelmien toimittamaa kassajärjestelmää integroituna Nethitin tarjoamaan verkko-osuuteen. Paketit puolestaan kulkevat perille sekä Matkahuollon että Itellan kautta.

”Matkahuollon pakettipalveluita käyttää vakituisesti tietty ryhmä asiakkaita ja olemme erittäin iloisia, että voimme palvella heitä näin monipuolisesti”, Pekka kertoo ja lisää yhteistyön siivittävän mukavasti myös verkkokaupan kasvua.

Isänpäivän lahjavinkki

Isänpäivän lähestyessä Pekka suosittelee hankkimaan lahjaksi kellon, joka sopii hyvin yhteen käyttäjänsä elämätyylin kanssa. Kannattaa siis miettiä tuleeko kello esimerkiksi harraste-, arki- vai juhlakäyttöön. Jos kyseessä on lahja isoisälle, kannattaa varmistaa, että numerot ovat helposti luettavissa.

Hyvää marraskuun jatkoa toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi