Herkullista ruokaa muutamassa minuutissa Matkahuollon Kahvioista

Suussa sulavia R-Menun pastoja, pizzoja, roastiitteja, kana- ja makkarakoreja sekä muuta maittavaa on nyt saatavilla muutamasta Matkahuollon suuremmassa kahvilassa. Annokset ovat valmiita tosi nopeasti, nopeimmillaan 20 sekunnissa. Täten kiireinenkin matkustaja voi napata pikkusuolaisen mukaansa tai nauttia ruuan paikan päällä.

Ilmojen kylmetessä on mukavampi laittaa kylmän leivän tai salaatin sijaan suuhunsa lämmintä purtavaa. Matkahuolto tarjoaa Tampereella, Turussa, Porvoossa ja Oulussa uunituoreita ja maukkaita R-Menun annoksia.

Annos tarjolla muutamassa minuutissa

R-Menun valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Isompi nälkä kannattaa nujertaa kanakorin, pyttipannun, lihapullien tai pastan voimin. Pienempään nälkään on tarjolla pizzan paloja, bageleita sekä erilaisia täytettyjä roastieta, vaikkapa kinkkua ja kanaa. Mikäli mielesi tekee kahvin kanssa herkutella, voi sen kylkeen valita vaikkapa kanelikierteen tai suklaamuffinssin.

Ensiluokkaista tässä on palvelun nopeus, sillä suurin osa aterioista on nautittavissa minuutissa, maksimissaan lämpöisen herkun saat neljässä minuutissa.

Tarkoin valitut raaka-aineet

R-Menun ruoka-annoksiin valitut raaka-aineet on koottu ensiluokkaisista ja tarkoin valituista raaka-aineista. Lisäksi tuotteiden valmistustapa on terveellinen, sillä annoksiin ei tarvitse lisätä rasvaa ennen niiden kuumentamista. Pitsansa voi nauttia turvallisin mielin, kun tietää sen sisältämien raaka-aineiden tulleen luotettavista lähteistä.

Olet lämpimästi tervetullut ruokailemaan kahviloihimme tai nappamaan ruuat mukaasi.

Herkutteluviikkoa toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi