Cybershop – persoonallisen pukeutujan paratiisi

Verkkokauppa Cybershopin värikäs valikoima kosmetiikasta monenlaisiin asusteisiin ja vaatteisiin ilahduttaa persoonallista pukeutujaa. Mielenkiintoa tuotteisiin on herännyt myös valtameren tuolla puolen.

Ensimmäinen Cybershop-liike avattiin vuonna 2003, jonka jälkeen rinnalle on noussut vielä viisi liikettä sekä verkkokauppa. Omaleimaisilla tuotteilla riittää kysyntää sekä Euroopassa että sen ulkopuolella. Kerran soitettiin jopa Australiasta asti ja kysyttiin mahdollisuutta perustaa franchising-liike. Sen koommin on irtorastoja ja muita erikoisuuksia saanut suoraan myös kenguruiden kotimaasta.

Trendien edelläkävijä

Cybershop on verkkokauppa, joka tarjoaa muun muassa vaatteita, asusteita, kosmetiikkaa, koruja ja musiikkia. Yhteistä tuotteille on niiden erottuvuus hillityistä ja varmoista valinnoista. Verkkokaupasta tilattu kissankorvahuppari ei jää huomaamatta.

”Punaisena lankana toiminnassa on ollut tarjota vaihtoehtoja erilaisille pukeutujille”, kertoo Cybershopin manager Juha Huhtala. Asiakkaina on niin gootteja kuin punkkareitakin sekä tavallisempia tallaajia, jotka hakevat esimerkiksi värikkäillä henkseleillä potkua pukeutumiseensa.

Viime vuosina rockabilly- ja burleski-tyyli ovat olleet voimissaan. Cybershopissa rockabilly-tyttöjen suosimat polka dots -mekot ovat olleet valikoimassa jo pitkään. ”Me olemme myyneet samaisia mekkoja jo useiden vuosien ajan”, sanoo verkkokauppavastaava Mia Rantala ja naurahtaa heidän olleen trendin edelläkävijöitä.

Aktiivinen yhteisö

Verkkokaupan sivuilta löytyvät myös Yhteisö-alasivut, jonne asiakkaat voivat laittaa itsestään kuvia. Seinälle ilmestyy päivittäin kuvia, joissa esitellään esimerkiksi uusia piilolinssejä, hiuslisäkkeitä tai muita Cybershopista hankittuja vermeitä. Kuukausittain arvotaan Paras kuva -palkinto, jonka voittaja saa lahjakortin liikkeeseen.

Paketti noudettavissa lähikaupasta

Cybershopilla on aktiiviset Facebook-sivut, jotka toimivat niin asiakaspalvelun kuin alennuksista tiedottamisen kanavana. Lisäksi asiakkaiden mielipiteitä tiedustellaan aktivoivin kysymyksin – näin saadaan myös hyviä vinkkejä uusien tuotteiden hankintaan.

Mia kertoo asiakkaiden olevan erittäin tyytyväisiä Matkahuoltoon, jolla on tarjottavana laaja palveluverkosto. – Näin syrjäisemmissä maakunnissa asuvat voivat usein noutaa pakettinsa lähikaupastaan.

Antoisinta verkkokaupan pitämisessä onkin tarjota asiakkaille monipuolista palvelua, kertovat Mia ja Juha yhdestä suusta.

Rauhallista pikkujoulua toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi