20.12. lähetettävät lahjat vielä jouluksi perille

Matkahuollon kautta joululahjat ehtivät jouluksi perille, kun ne lähetetään viimeistään 20.12. Matkahuollon uuden Lähi-paketin voi lähettää ja noutaa Matkahuollon toimipaikoista, Matkahuolto-asiamiehiltä sekä kaikista Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. Pakettiin voi pakata mielensä mukaan jopa 10 kiloa painavan yllätyksen. 

Joululahjojen lähettäminen on tänä vuonna entistä helpompaa, sillä nyt paketin voi laittaa matkaan myös kaikista Suomen Lähikaupan kaupoista eli Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. Joulukiireissä painiskelevat voivat hoitaa kauppareissun ja lahjojen lähetykset yhdellä kertaa. Siwoissa, Valintataloissa ja Euromarketeissa on myös mukavia lahjaideoita, joten kiireisimmät voivat hankkia lahjan samalla reissulla ja laittaa sen heti matkaan. Myös vastaanottajalle lähetystapa on mieluinen, sillä useiden kauppojen pitkät aukioloajat iltaisin ja viikonloppuisin helpottavat paketin noutamista.

Paras noutopaikka lahjansaajalle

Joulun lähestyessä kaikilla riittää hulinaa ja melskettä jouluherkkujen valmistuksessa, joulusiivouksessa ja lahjojen hankkimisessa. Matkahuollon lähes 1.100 Pakettipisteestä löytyy oiva ja nopea noutopaikka myös kiireiselle lahjansaajalle. Itselleen parhaimman ja sijainniltaan läheisimmän noutopisteen voi etsiä Matkahuollon internetsivujen hausta tai soittaa Matkahuollon Pakettipalvelun palvelunumeroon 0800 132 582, joka palvelee maksutta ma-pe klo 8-18.

Pakettia lähettäessään osoitekorttiin pitää muistaa merkitä vastaanottajan täydellinen osoite sekä gsm-numero, jotta osaamme kuljettaa paketin oikeaan paikkaan ja pystymme lähettämään vastaanottajalle tekstiviestillä tiedon, heti kun paketti on noudettavissa. Jos vastaanottajan gsm-numero puuttuu saa vastaanottaja tiedon paketista eKirjeellä, mutta se lähettämisessä menee muutama päivä. Sen vuoksi gsm-numerotieto on osoitteen lailla hyvin tärkeä.

Painavatkin paketit edullisesti ja nopeasti perille

Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista paketteja lähetettäessä ne pakataan joko Lähi-paketin pakkauslaatikkoon tai  pakkauspussiin. Pakkauslaatikossa kulkee enimmillään 38 x 9,5 x 29 cm kokoinen ja jopa 10 kiloa painava lahja edullisesti perille 9,95 eurolla. Pakkauspussissa lähetettävien lahjojen enimmäiskoko on 25 x 7 x 38 cm ja paino on kaksi kiloa. Kuljetuksen hinta pusseineen on 8,50 euroa.

Jos lahjalähetyksesi on edellä mainittuja mittoja suurempi, voit käydä lähettämässä sen kaikista Matkahuollon omista toimipaikoista sekä Matkahuolto-asiamiespisteistä.
Joulun tohinassa lahjojen lähettäminen ja läheisten sekä ystävien muistaminen saattaa jäädä viime hetkeen, mutta ei hätää -  vielä 20.12. matkaan lähteneet lahjat ehtivät ajoissa perille. Joten ole huoleti, Matkahuolto ja Lähikaupat hoitavat homman, sinä voit huokaista helpotuksesta ja rauhoittua joulunviettoon!

Lisätietoja saat internetsivuiltamme.

Mukavaa advetti- ja joulunalusaikaa toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi