Uusi tapa lähettää paketteja

Matkahuolto laajensi tiistaina pakettien lähetyspalvelun Suomen Lähikaupan kauppoihin. Palvelun ansiosta voit nyt lähettää paketin lähes 700 uudesta lähetyspisteestä ympäri Suomea. Aiemmin paketteja on jo voinut noutaa Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista, mutta nyt samat kaupat toimivat myös pakettien lähetyspisteinä.

Palvelu uudistaa suomalaisten tavan lähettää paketteja, sillä nyt voit käydä lähettämässä paketin lähikaupassaan aamusta iltamyöhään ja viikonloppuisinkin. Laajojen aukioloaikojen ansiosta voit käydä lähettämässä paketin silloin kun sinulle parhaiten sopii ja samalla hoitaa myös ruokaostokset.

Valitse itsellesi sopivin Pakettipiste

Yli puolet meistä suomalaisista asuu nyt alle kilometrin päässä ja peräti 80 % alle kolmen kilometrin päässä lähimmästä Matkahuollon Pakettipisteestä, joten useammalle matka lähetyspisteelle taittuu helposti kävellen tai pyöräillein.

Lähettäjä voi valita mihin Pakettipisteeseen paketti kuljetetaan, jos vastaanottaja haluaa noutaa toimituksen mieluummin esimerkiksi työmatkansa varrelta kuin kotiaan lähimmästä lähikaupasta. Jos valintaa ei ole tehty, vie Matkahuolto paketin vastaanottajan osoitetta lähimpään Pakettipisteeseen.

Paketit ovat perillä 1-3 arkipäivän kuluttua lähetyksestä ja Matkahuolto lähettää vastaanottajalle tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa. Näin lähetys on helppo noutaa vaikka matkalla päivän askareista kotiin.

Valittavana lähetyslaatikko tai lähetyspussi

Pakettilähetys lähtee matkaan Matkahuollon paketissa. Asiakas voi valita kahdesta eri pakkaustyypistä sopivamman. Pakkauslaatikko sopii suuremmalle tavaralle ja sen kuljetus maksaa 9,95 euroa. Pakkauslaatikkoon pakattavan kuljetuksen enimmäispaino on 10 kiloa.

Pienemmän sekä kevyemmän tavaran kuljetukseen sopii sen sijaan paremmin pakkauspussi, jonka enimmäispaino on kaksi kiloa. Pakkauspussin hinta on 8,50 euroa. Molempia vaihtoehtoja käytettäessä hinta sisältää sekä pussin tai laatikon ja lähetyksen.

Pakkauksen voi ostaa myös etukäteen, jos haluaa pakata sen rauhassa kotona. Seuraavalla kauppareissulla sen voi sitten jättää lähetettäväksi.

Uuden palvelun ansiosta lähes jokainen voi lähettää paketin läheltä kotiaan tai päivittäisten kulkureittiensä varrelta. Lähikaupasta voi myös valita mukavan yllätyksen paketin matkaan. Vastaanottaja ilahtuu kun saa kylkiäisenä esimerkiksi suklaalevyn!

Mukavaa syksyn jatkoa toivottaen Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi