Roosa lokakuu

Vaaleanpunainen väri rikkoo syksyn harmautta myös tämän vuoden lokakuun ajan. Tuolloin meillä kaikilla on taas mahdollisuus osallistua tukemaan rintasyövän eteen tehtävää tärkeää työtä.  

Roosa nauha on Syöpäsäätiön kampanja, jolla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta. Siinä kerättyjä varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontatyöhön. Kampanja järjestetään vuoden 2011 lokakuussa jo yhdeksättä kertaa Suomessa. Kampanjan tunnus on roosa silkkinauha, joka on rintasyövän vastaisen taistelun symboli ympäri maailman.

Jos haluat olla mukana tässä tärkeässä asiassa, voit helpoiten tehdä sen hankkimalla kahden (2) euron arvoisen vaaleanpunaisen silkkirusetin. Toki on muitakin tapoja osallistua kampanjaan.

Mitä mies on valmis tekemään rakkaudesta suomalaisiin naisiin?

Mikä saa raavaat miehet heittäytymään pinkeissä trikoissa altaaseen kuviokellumaan? Rakkaus suomalaisiin naisiin ja halu tukea rintasyöpätutkimusta. Kannattaa katsoa valloittava minidokumentti, joka esitetään lauantaina 1.10. klo 18.40 MTV3-kanavalla.

Roosa nauha Matkahuollosta

Roosa nauhan voit ostaa 1.10. alkaen kaikista Matkahuollon omista toimipaikoista. Myös me matkahuoltolaiset, rakkaudesta suomalaisiin naisiin, kiinnitämme työasuumme rusetin lokakuun ajaksi.

Jos et pääse käymään meillä, voit tarkistaa muut myyntipisteet netistä tästä linkistä.

Lisätietoja kampanjasta saat osoitteesta http://www.cancer.fi/roosanauha/

Vaaleanpunaisin terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi