Menestystarina: maailman suurin tilkkupeitto

Novita käynnisti alkuvuodesta kampanjan, jossa kerätään tilkkuja maailman suurimpaan virkattuun tilkkupeittoon. Maailmanennätystempauksen jälkeen peitto jaetaan takaisin pienempiin täkkeihin ja lähetetään hyväntekeväisyyteen.  

Tilkkurekka keräsi käsitöistä innostuneet

Vuoden 2011 aikana useissa kaupungeissa pistäytynyt Tilkkurekka-kiertue keräsi rekan lämpöön kaiken ikäiset virkkaamisesta kiinnostuneet. Isoäidin neliöitä ahkeroitiin intohimoisesti ja monet jatkoivat harrastusta kotonaan kokonaisen tilkkupeiton verran.

”Tilkkupeittoja on tullut jo reilusti yli 700, joten meillä on kaikki mahdollisuudet rikkoa maailmanennätys”, hymyilee Novitan markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanne Ranta-Kiiski. Kampanja huipentuu 1.10., jolloin tilkkupeitoista kootaan Helsingin Tuomiokirkon portaille yksi iso tilkkupeitto ja Guinnessin ennätysten -kirjan edustajat tarkistavat rikkoutuuko maailmanennätys.

Tilkkupeitto tuo lämpöä sitä eniten tarvitseville

Maailmanennätystempauksen jälkeen tilkkupeitot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Ensi- ja turvakotien liiton sekä Yhteisvastuukeräyksen kautta. Värikkäät peitot tuovat lämpöä sitä tarvitseville pienille sekä suurille ihmisille ympäri Suomea.

Vielä on aikaa osallistua talkoisiin, sillä tilkkujen keräys jatkuu 23.9. saakka. Tarkemmat ohjeet virkkaukseen löytyvät Novitan sivuilta.

-Suomalaiset osaavat virkata todella kauniisti, ylistää Susanne ja lisää kampanjan suuren suosion tulleen yllätyksenä. Kampanjan Facebook-sivuilla kyselläänkin jo millainen tempaus seuraavaksi järjestettäisiin — innostusta käsitöihin siis löytyy!

Mukavasti Matkahuollon kyydissä

Tilkkutäkkinsä voi toimittaa 23.9. asti Matkahuollon omiin toimipaikkoihin. Täkkien pakkauksiin merkitään osoitteeksi ”Maailman suurin tilkkupeitto”. Kuljetamme peitot veloituksetta maailmanennätystempaukseen. Myös matkahuoltokaiset itse ovat osallistuneet tempaukseen. Meillä on virkattu useita ihania peittoja.

1.10. järjestettävässä tempauksessa voi vielä virkata viimeisimpiä isoäidin neliöitä Tuomiokirkon portaille levittävään peittoon tai muuten vain nautiskella hilpeästä tunnelmasta kahvikuppi kourassa.

Lämpimin terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi