Prepaid 22 -vuosilippu – helppoa matkustusta opiskelijoille

Kesän vaihtuessa syksyyn palaavat arjen rutiinit erilaisine matkustustarpeineen. Matkahuollon Prepaid 22 -vuosilippu soveltuu opiskelijalle, joka matkustaa satunnaisen säännöllisesti vaikkapa opiskelupaikkakunnan ja kodin välillä.

Prepaid 22 -vuosilippu sisältää nimensä mukaisesti 22 opiskelijahintaista matkaa haluamasi pituiselle yhteysvälille. Lippu ladataan Matkahuollon matkakortille. Matkakortilla on on helppo maksaa bussiin noustaessa eikä käteistä tarvita. Näin matkarahat säilyvät myös visusti tallessa matkakortilla.

Prepaid 22 -vuosilipun voivat ostaa kaikki opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Matkahuollon opiskelija-alennukseen. Lippu on voimassa vuoden sen ostopäivästä. Jos on liikkeellä opiskelijakavereidensa kanssa, voi lipulla maksaa useammankin opiskelija-alennukseen oikeutetun matkan. Prepaid lippua voi käyttää kaikilla suorilla bussivuoroilla, mutta bussin vaihtoon se ei oikeuta.

Matkakortti kaupan päälle

Saat matkakortin veloituksetta kaupan päälle, kun tulet ostamaan oman Prepaid 22 -vuosilippusi syyskuun loppuun mennessä. Matkakortin arvo on 6,50 euroa.

Prepaid 22 -vuosilipun voit lunastaa Matkahuollon toimipaikoista sekä matkakortteja myyviltä Matkahuollon asiamiehiltä. Prepaid 22-vuosilipun lisälatauksen voit hoitaa helposti ja nopeasti myös R-kioskeissa sekä busseissa.

Hetki aikaa itselle bussimatkalla

Syksyllä Suomen luonto on kauneimmillaan ja bussilla matkustaessa värikkäät maisemat vilistävät ikkunasta. Päivittäinen bussimatka on arkea parhaimmillaan — pieni hetki omille ajatuksille kiireisen päivän keskellä.

Syysterveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

13 kommenttia artikkelille “Prepaid 22 -vuosilippu – helppoa matkustusta opiskelijoille”

 1. Ostin tuossa juuri eilen Prepaid 22 -vuosilipun Seinäjoen Matkahuollosta, mutta siellä veloitettiin matkojen lisäksi 6,50 euroa kortista.

 2. Kiitos viestistäsi Tommy. Kaikista matkakortille ladattavista lipputuotteistamme, Bussipassia lukuunottamatta, peritään ensimmäisellä ostokerralla korttimaksu (6,50€).

 3. Hei

  Eikö Tommy (#1) tuossa ylhäällä juuri viitannut uutisen tekstiin, jossa kerrottiin, ettei tätä korttimaksua peritä opiskelijalta. Kehottaisin Tommyä pyytämään maksun palautusta.

  Matkakortti kaupan päälle

  Saat matkakortin veloituksetta kaupan päälle, kun tulet ostamaan oman Prepaid 22 -vuosilippusi syyskuun loppuun mennessä. Matkakortin arvo on 6,50 euroa.

  Lähde: http://kahvila.matkahuolto.fi/2011/08/prepaid-22-vuosilippu-helppoa-matkustusta-opiskelijoille/ (viitattu 5.9.2011 klo 16.58)

 4. Onko tämä ”korttimaksu” siis joku erillinen maksu kuin matkakortin hinta? Eli maksaako yleensä uuden kortin hankkiminen yhteensä 13 euroa (6,50+6,50).

  Tässä artikkelissa kun lukee näin:

  ”Saat matkakortin veloituksetta kaupan päälle, kun tulet ostamaan oman Prepaid 22 -vuosilippusi syyskuun loppuun mennessä. Matkakortin arvo on 6,50 euroa.”

 5. Kiitos nimimerkile Kommentti hyvästä huomiosta ja tarkkaavaisuudesta. Prepaid 22-vuosilipun ostaja saa tosiaan matkakortin maksutta mikäli ostaa Prepaid 22-vuosilipun syyskuun loppuun mennessä. Pahoittelumme virheellisesti peritystä korttimaksusta. Normaalisti kuitenkin tosiaan perimme 6,50€ korttimaksun matkakortille ladattavista lipputuotteista ensimmäisellä ostokerralla (Bussipassia lukuunottamatta), kuten aiemmassa vastauksessa kerroimme.

 6. Kiitos jälleen viestistäsi Tommy. Korttimaksulla tarkoitamme matkakortin hintaa. Matkakortin hinta, 6,50 euroa, peritään siis vain kerran, uutta matkakorttia ostaessa.

 7. Saako tässä lipussa siis jonkin alennuksen lippujen hinnasta kun niitä ostaa 22 kappaletta kerralla? VR:llä esimerkiksi 10 lipun paketista saa 10% alennusta. Vai maksetaanko tässä 6,5€ lisää vain siitä ilosta ettei lippua tarvitse etukäteen ostaa?

 8. Kiitos viestistäsi Mikael. Prepaid 22-vuosilipulle ladataan 22 opiskelijahintaista matkaa. Lipputuotetta myydään henkilöille, jotka ovat oikeutettuja Matkahuollon opiskelija-alennukseen. Opiskelija-alennuksen saa kun yhdensuuntaisen matkan pituus on vähintään 80 km.

  Prepaid 22-vuosilippu ladataan Matkahuollon matkakortille. Normaalisti tästä, ja muista matkakortille ladattavista lipputuotteista peritään ensimmäisellä ostokerralla lipputuotteen hinnan lisäksi 6,50 euron maksu kortista, jolle lipputuote ladataan (Bussipassia lukuun ottamatta). Prepaid 22-vuosilipun saa kuitenkin ilman edellä mainittua erillistä korttimaksua, mikäli kyseisen lipputuotteen ostaa syyskuun loppuun mennessä. Kortin tekninen käyttöikä on noin kolme vuotta, jonka jälkeen on hankittava uusi kortti.

  Lisätietoja Prepaid 22-vuosilipusta saat täältä http://bit.ly/qV3DMk ja alennusehdoista täältä http://bit.ly/gXioWl .

 9. Minkälainen lippu opiskelijan kannattaa ostaa alle 80 km matkalle-kaupunkibusseihin- jos käyttää satunnaisesti bussia

 10. Hei Henkka ja kiitos viestistäsi! Kertoisitko tarkemmin millä välillä sinun on tarkoitus matkustaa.

  Kaupungeissa, joissa on numeroitua kaupunkialueella liikkuvaa paikallisliikennettä, on usein tarjolla kaupunkien paikallisliikenteeseen tarkoitettuja sarja- ja kuukausilippuja. Pitemmille satunnaisille matkoille on tarjolla esimerkiksi 22 ja 44 matkan vuosiliput. Näistä saat lisätietoa täältä http://bit.ly/yoNeBr.

  Lisäksi on olemassa opiskelijoiden Prepaid 22 matkan vuosilippu, johon ladataan aina 22 opiskelijahintaista matkaa. Tästä lipputuotteesta saat lisätietoa täältä http://bit.ly/zDLFuo. Muita Matkahuollon myymiä lipputuotteita löydät täältä http://bit.ly/xSNEZs.

 11. Mites tuo lippu toimii käytännössä ? jos matkalla on bussinvaihto ja opiskelupaikkakunnalta on kotiin n. 300 km matkaa
  Kuinkahan kalliiksi se tulee ostaa ? tuo on jo niin pitkä matka kuitenkin :(

 12. Kiitos kysymyksetä nimimerkille Rinkeli! Prepaid 22 matkan vuosilipulle ladataan 22 opiskelijahintaista matkaa. Hinta vaihtelee matkan pituuden mukaan, sekä lisäksi ensimmäisellä ostokerralla veloitetaan 6,50 euroa matkakortista, jolle lipputuote ladataan. Voimassa olevan hinnaston löydät täältä http://bit.ly/z5TXas. Jos matkan varrella joutuu vaihtamaan bussia, joutuu vuosi-/sarjalipun usein leimaamaan uudestaan bussia vaihtaessa. Itse Prepaid 22 matkan vuosilpusta löytyy lisätietoa täältä http://bit.ly/zDLFuo.

 13. Olisin kysynyt mikä bussilippu olisi halvin ja edullisin kun
  tyttäreni on 15 vuotias ja koulun ohella työskentelee 2 kertaa viikossa nokia-tampereen väliä.onko se tää prepaid 22 ja vai matkakortti ja minkä hintainen se on.

Kommentoi