Lataa matkakorttisi R-kioskilla, saat herkullisen yllätyksen

Matkahuollon matkakortin voi ladata Matkahuoltojen ja bussien lisäksi Suomen R-kioskeissa. Matkahuolto tarjoaa kaikille matkakorttiasiakkaille herkullisen yllätyksen syyskauden alkamisen kunniaksi.

Matkahuollon matkakortin voi ladata kaikissa Suomen R-kioskeissa. Palvelun ansiosta asiakkailla on käytössä Matkahuoltojen ja bussien lisäksi lähes 700 latauspistettä, jotka palvelevat asiakkaita ympäri viikon, aamusta myöhäiseen iltaan. Matkakortin lataaminen onnistuu näin ollen helposti, vaikkei ehtisikään käväistä Matkahuollon omassa toimipaikassa.

Matkahuolto tarjoaa sekä vanhoille että uusille asiakkailleen makoisan edun syyskauden kunniaksi. Uuden matkakortin ostavat tai jo olemassa olevan matkakorttinsa lataavat saavat Matkahuollosta mukaansa lahjakupongin, jolla saa R-kioskilta ilmaisen suklaalevyn seuraavan matkakortin latauksen yhteydessä. Kuponki on voimassa 30.10.2011 saakka.

Kannattaa muistaa, että matkakortti pitää ostaa ja ensimmäinen lataus tehdä aina Matkahuollossa. Aivan kaikkia Matkahuollon matkakortteja ei voi myöskään ladata R-kioskeilla. Mutta ei hätää: asiakkaat, joilla on käytössään tällainen matkakortti, saavat kuitenkin lahjakupongin R-kioskille. Kuponkeja on jaossa Matkahuollon omilla toimipaikoilla niin kauan kuin niitä riittää. Älä jätä nautinnollista tilaisuutta käyttämättä!

Matkahuollolla on satoja erilaisia matkakortille ladattavia lipputuotteita kuten vuosilippuja, seutulippuja, työmatkalippuja ja edullisia opiskelijalippuja. Täten uskon, että tästä laajasta valikoimasta löytyy myös sinulle sopiva matkakorttituote bussimatkojen tekemiseen. Me matkahuoltolaiset kerromme mielellämme lisää, kun poikkeat käymään!

Herkullisia hetkiä toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

30 kommenttia artikkelille “Lataa matkakorttisi R-kioskilla, saat herkullisen yllätyksen”

 1. Moi!
  Kyllä lämmitti mieltä, kun menin Naantalin Ärrälle lataamaan kela-tuettua bussikorttia. Sehän ei onnistunut, kun piti mennä päivittämään se matkahuoltoon Turkuun. Siellä oli ”tupa” täynnä ja lappu jonotusnumeroautomaatin päällä, ettei enää vuoronumeroita tänään. Eräs asiakas valisti minua, että hänkin on jonottanut numerolla kaksi tuntia, eikä vielä ollut lähelläkään omaa vuoroa. Arvaa mitä kävi mielessä, kun ajoin yli 30 km Turkuun ja saman verran takaisin turhan takia!!!!
  HIENOA, KUN PALVELU PELAA!!!
  Nyt poikani maksaa aamulla bussissa rahalla, mikä taas saa bussikuskin ”hyvälle” tuulelle ja minä taas saan ajaa Turkuun uudestaan päivittämään ja lataamaan korttia.
  Kyllä lämmittää mieltä kovasti.

 2. Hei Martti ja kiitos palauutteesta!

  Olemme todella pahoillamme että Kelan koulumatkatukikortin päivitttäminen ei onnistunut odotetusti. Aina kun uusi lukuvuosi käynnistyy niin täytyy käydä uuden ostotodistuksen kanssa Matkahuoltoon ostamaan Kelan koulumatkatukikorttia. Koska monilla alkaa koulut samoihin aikohin, niin monet ihmiset ovat liikkeillä Matkahuollon toimipisteissä samaan aikaan. Luultavasti Turun Matkahuollossa on käynyt näin.
  Toivottavasti teidän asiointi Matkahuollosa olisi jatkossa mieluisempi.

  Hyvää alkanutta syksyä!

 3. Hei.
  Voikos tuota matkakorttia ladata R-Kioskeilla kahdeksi viikoksti, vain miten tuo menee. Myös ihmetyttää miksi aina kun bussikuski kuittaa niin tulee numeroita, ja ne vähenee käyttöjen jälkeen. nyt on 8 jäljellä, enkä tajua mitä se tarkoittaa.

 4. Hei Opiskelija ja kiitos viestistäsi. R-kioskilla voidaan lisäladata matkakortillesi sama lipputuote, joka matkakortillasi on viimeksi ollutkin. Jos taas haluat vaihtaa lipputuotteen, poikkea lähimmässä Matkahuollossa tai matkakortteja myyvällä asiamiehellämme hankkimassa matkakortille uusi lippu. Sen jälkeen matkakorttia voi taas lisäladata Ärrällä. Useimpia matkakortille ladattavia lipputuotteita voi lisäladata sekä bussissa että Ärrällä. Joukossa on kuitenkin muutama poikkeus. Lisätietoja saat meiltä.

  Matkakortin leimaamisen yhteydessä autolaitteella näkyvät vähenevät numerot viittaavat siihen, että käytössäsi on 22 tai 44 matkan vuosilippu. Tällöin matkakortilla maksaessasi matkojen määrä vähenee matkakortilla aina yhdellä.

 5. Hei! Kävin Matkahuollossa lataamassa matkakorttia, mutta en saanut tuota luvattua lahjakuponkia R-kioskille. Sanottiin, että vain uuden kortin ostajalle. Mutta tässä tiedotteessa lukee ”tai jo olemassa olevan matkakorttinsa lataavat”.

  Etäluettavia matkakortteja lupailtiin aiemmin, mutta niistä ei ole kuulunut mitään viime aikoina.

 6. Moi!
  Hankin joku aika sitten Kelan koulumatkatukikortin ja siihen ladattiin 44 matkaa. Nyt matkoja on jäljellä jotain 18 ja minua kiinnostaisi kovasti tietää, onko mahdollista jo nyt ladata lisää matkoja? Vaikka kortilla onkin vielä matkoja jäljellä?

 7. Kiitos viestistäsi Kari. Olemme pahoillamme, että et saanut meiltä kuponkia matkakorttia ladatessasi. Laitoimme sinulle äsken tähän liittyen viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Otathan meihin yhteyttä, jotta saamme asian korjattua.

  Uudet etäkortit testattiin kesän aikana ja ensimmäiset kortit on nyt otettu käyttöön Uudellamaalla. Etäkortit levitetään vaiheittain ja seuraavana on vuorossa Tampereen seutu.

 8. Moi Bussimatkustaja, ja kiitos viestistäsi! Voit ladata kortillesi lisää matkoja, vaikka sinulla on vielä matkoja jäljellä kortillasi. 44 matkan koulumatkatukilipulle voi ladata lisää matkoja, kun kortilla on jäljellä 43 matkaa. Kortille voi olla ladattuna enintään 87 matkaa.

 9. Milloin etäluku saapuu ouluun, ja voiko koulumatkatuettua lippua vaihtaa etäluettavaksi? Alkaa nykyisten korttien kömpelyys ja toimimattomuus kylmällä rasittamaan…

 10. kysyisin että voiko seutulipun ladata ärrällä

 11. Pystyykö r-kioskeilla tai matkahuollossa näkemään kelan koulumatkatuki kortista että montako päivää on jäljellä edellisestä latauskerrasta ?

 12. Yritin ladata 44 uutta matkaa korttiini, joka on hankittu reilu vuosi sitten. R-kioskin myyjä totesi ettei korttiani voi ladata ja
  minun täytyisi mennä Matkahuollon toimipisteeseen
  lataamista varten. Voimassaolo aikaa kortillani pitäisi kuitenkin olla 3 vuotta. Eli jäljellä lähes kaksi vuotta.
  Soitin Matkahuollon asiakaspalvelunumeroon, jossa
  epävarma virkailija pohti, että ”.. se vaatii nyt varmaankin jotakin(?)päivitystä.” Niin varmaan asiakaspalvelijan tiedotkin!

 13. Hei Oskari ja kiitos kysymyksestäsi. Seutulippua on mahdollista lisäladata ärrällä.

 14. Hei Pirjo, ja kiitos palautteestasi. Matkahuollon valtakunnalliset 22 ja 44 matkan vuosiliput päivitettiin heinäkuussa, joten 30.6.2011 jälkeen tehtävä ensimmäinen lataus tulee tehdä Matkahuollossa. Kun lataus/päivitys on tehty Matkahuollossa, voi vuosilippua taas normaalisti lisäladata Matkahuollon toimipisteiden lisäksi myös R-kioskeilla ja busseissa. Tässä vielä linkki nettisivujemme tiedotteeseen koskien vuosilipun päivitystä http://tinyurl.com/6k8dvyx .

 15. Hei, ja kiitos kysymyksestäsi Tiiti! Sekä R-kioskilla, että Matkahuollon omilla toimipisteillä ja matkakortteja lataavilla asiamiehillämme voit tarkistaa koulumatkatukikortilla olevan lipputuotteen voimassaolon päättymispäivän.

 16. Kiitos kysymyksestäsi JaXa. Matkahuollon etäkortti tulee käyttöön Oulussa alkuvuoden 2012 aikana, ja myös koulumatkatukikortti tulee tällöin etäluettavaksi.

 17. Hei, minäkin ostin syyskuun loppupuolella matkahuollosta matkakortin (olen uusi asiakas, en ole aiemmin käyttänyt näitä kortteja), enkä saanut luvattua kuponkia. Huomasin nyt vasta tämän ilmoituksen, kun etsin lisätietoa kortin lataamiseen liittyen.

 18. Kiitos viestistäsi Heli. Pahoittelemme, että et saanut lupaamaamme kuponkia uutta matkakorttia ostaessasi. Olemme olleet sinuun yhteydessä sähköpostitse. Olethan meihin yhteydessä, jotta saamme asian korjattua.

 19. Hei, kävin eilen lataamassa R-kioskissa seutulippuni, kun oli suklaalipuke käyttämättä. Eilen en kuitenkaan tarvinnut korttia eli toivoisin, että R-kioskeille saataisiin sellainen mahdollisuus, että kortti tulisi voimaan vasta tietystä päivästä. Muutenhan siitä ei ole mitään hyötyä varsinkaan, kun omalla asuinpaikalla ei ole R-kioskia.

 20. Hei Tarja ja kiitos palautteestasi. Seutulipun voimassaoloaika on latauspäivä ja sitä seuraavat 30 päivää. Tällä hetkellä seutulippukauden aloittaminen muusta päivästä kuin latauspäivästä alkaen ei ikävä kyllä ole mahdollista R-kioskeilla eikä Matkahuollossa.

 21. Milloinka etäkortit tulee Hämeenlinnaan?Kiitos vastauksestanne!

 22. Kiitos viestistä Henna! Hämeenlinnan Matkahuollossa aloitettiin etäkorttien myynti viime viikon torstaina 24.11.

 23. miksi 44 matkan korttia ei voi ladata r-kioskilla, samaan malliin kun kaupunkiliput.? Olisin lisännyt siihen lisämatkoja, mutta siitä pitäis ensinnä hyvittää loppu ja sitten voi ladata lisää.

 24. Hei Pirjo! Matkahuollon valtakunnallista 44 matkan vuosilippua voi lisäladata R-kioskilla. Vuosilipulle voi ladata lisämatkoja, kun lipulta on yksi matka käytetty. Vuosilipulle voi olla ladattuna enintään 87 matkaa.

 25. Voiko matkahuollon bussikortteja jotka laitetaan lukulaitteeseen, käyttää myös eripuolella suomea ? Olen muuttanut tampereelle opiskelujen vuoksi, mutta viikonloput olen jyväskylässä. Olen kuullut että ne käyvät eripuolilla suomea mutta pakkohan se on tulla varmistamaan

 26. Kiitos kysymyksestäsi Veera! Matkahuollon bussikortteja voi käyttää kaikissa busseissa, lukuunottamatta pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen paikallisliikennettä. Huomioithan, että yhdelle kortille voi ladata vain yhtä lipputuotetta kerrallaan.

 27. Hei! Milloin on viimeinen päivä kun koulumatkatuki kortin voi ladata nyt keväällä?

 28. Heippa Noora!
  Koulumatkatukikortin voi ladata viimeistä kertaa 14 päivää ennen koulujen päättymistä.

 29. Moi,
  Latasin matkakortilleni lisäarvoa ja haluaisin tietää, kun matkustaa esim.klaukkalaan asti, käyttää se ladattu matkakortti lisäarvolla?
  Kiitos

 30. Moikka Jasso!

  Onko sinulla arvokortti vai vuosikortti (44 matkan- tai 22 matkankortti)?

Kommentoi