Geokätköilyasiaa: Tunnelmaa videosta ja purkkeja Matkahuollosta!

Geokätköilyä on tituleerattu tämän syksyn ykkösulkoilulajiksi! Suomen Ladun uusi geokätköilyvideo ja Matkahuollon tarjoamat geokätköpurkit houkuttelevat toivottavasti lukuisia uusia harrastajia raikkaaseen ulkoilmaan.

Suomalaisten liikuntaa edistävä järjestö Suomen Latu on toteuttanut informatiivisen geokätköilyvideon, joka on tehty iloisella asenteella ja vaivaa säästelemättä. Video esittelee geokätköilyharrastusta visuaalisessa muodossa tehden tämän hauskan harrastuksen helposti lähestyttäväksi kaikille. Harrastuksen aloittamiseen tarvittavien suuntaviivojen lisäksi videossa on näkyy mukavia kätköilyhetkiä, jotka synnyttävät halun päästä ulkoilmaan ja kätköilemään! Video löytyy täältä.

Video tukee myös kesän aikana täällä Kahvilassa julkaisemaamme geokätköilyn peruskurssia, jonka löydät täältä.

Matkahuolloissa jaossa olleita geokätköpurkkeja on käyty ahkerasti hakemassa ja kätkemässä! Jos haaveilet oman kätkön tekemisestä, siihen on edelleen mainio tilaisuus Matkahuollon ilmaiseksi tarjoamaa geokätköpurkkia käyttäen!

Purkkeja on jäljellä alla lueteltujen paikkakuntien Matkahuolloissa. Nyt kannattaakin käyttää tilaisuus hyväksi ja kipaista hakemaan oma purkki!

Espoo
Hamina
Helsinki
Hämeenlinna
Iisalmi
Imatra
Kajaani
Karhula
Kokkola
Kotka
Kouvola
Lahti
Lapua
Lohja
Loimaa
Mäntsälä
Oulu
Pieksämäki
Rauma
Salo
Savonlinna
Sodankylä
Turku

Katso tarkemmat ohjeet ilmaisten geokätköpurkkien hakemiseen täältä. Huomaathan, että tämän linkin takaa löytyvä lista sisältää kaikki Matkahuollon toimipaikat, ei ainoastaan niitä, joissa on purkkeja jäljellä. Toimipaikkojemme aukioloajat voit tarkistaa nettisivujemme toimipaikkahaun avulla.

Pidemmillä geokätköilyretkillä kannattaa suosia bussia. Bussien reittiverkosto kattaa lähes koko maan tieverkoston, joten bussilla pääsee useimpien kätköjen äärelle. Aikataulut saat helposti nettisivujemme aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi ja asiakaspalvelukeskuksestamme numerosta 0200 4000 (1,71 euroa/min + pvm).

Mukavia kätköilyhetkiä kuulaista syysilmoista nauttien toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi