Kesäreportteri yöpyi höyrylaivassa ja poliisitalossa

Kesäreportteri ehti ensimmäisen toimittajaviikkonsa aikana kiertää sekä Vaasan että Porin kiehtovimmat nähtävyydet, juhlia Turun Ruisrockissa ja kuljeskella Hangon hiekkarannoilla. Mielenkiintoiset yöpymismahdollisuudet kiehtoivat seikkailunhaluista Maria perinteisempiä luksushotelleja enemmän.

B8 hotelli, Nanny Still huone

Mari pistäytyi Turun Ruisrockissa kolmena peräkkäisenä päivänä ja nautti laajasta musiikkitarjonnasta mm. PMMP:tä ja Manu Chaoa kuunnellen. Majapaikkana palveli Aurajoen varressa sijaitseva entinen matkustajahöyrylaiva ja nykyinen hotelli- ja ravintolalaiva S/S Bore. Vaikkei hotelli ollutkaan kaikilla mukavuuksilla varustettu, oli se hurmaavan erilainen tapa majoittua.

Turusta matka jatkui Hankoa kohti. Tie tosin meinasi loppua lyhyeen, sillä bussi oli jo ehtinyt matkaan. Kuski kuitenkin huomasi sivupeilistään vilahduksen epätoivoisesta perässähiihtäjästä ja päästi tämän ystävällisesti kyytiin.

Poliisitalo ja suomalaisten suunnittelijoiden kärki

Hangossa vastassa olivat kummityttö perheineen ja illallinen nautittiin Itäsataman makasiinien Origo-ravintolassa. Rohkeille ratkaisuille uskollinen kesäreportteri valitsi jälleen jännittävän yöpymispaikan — vanhaan poliisilaitokseen rakennetun design-hotellin. Osa B8-hotellin huoneista on entisiä putkia, mutta viihtyvyydestä ei ole tingitty, sillä kaikki huoneet on sisustettu sekä nimetty merkittävien suomalaisten muotoilijoiden kuten Tapio Wirkkalan ja Ilmari Tapiovaaran mukaan.

Minne haluat Marin menevän seuraavaksi? Käy äänestämässä Mondon Facebook-sivuilla! Tällä hetkellä eniten ääniä saanut vaihtoehto on meripäivistään tunnettu Kotka. Voit lukea lisää Marin matkoista hänen blogissaan ja katsoa hänen videoitaan Mondo-lehden sivuilla.

Kesäisiä lukuhetkiä toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi