Vuosiliput päivitetään

Matkahuollon vuosiliput päivitetään kesä-heinäkuun taitteessa. Tee seuraava vuosilipun lataus Matkahuollossa.

Matkahuollon valtakunnalliset 22 ja 44 matkan vuosiliput sekä Prepaid 22 -opiskelijavuosiliput päivitetään 1. heinäkuuta 2011. Jos käytössäsi on vuosilippu tai Prepaid 22 -opiskelijavuosilippu, voit tehdä 30.6.2011 jälkeen seuraavan matkakortin lisälatauksen vain Matkahuollon omien toimipaikkojen lipunmyynnissä. Kun päivitys on tehty Matkahuollossa, voit lisäladata matkakortin tuttuun tapaan taas myös busseissa ja R-kioskeilla.

Matkakortilla olevat vuosilipun matkat kannattaa käyttää loppuun ennen päivityksen tekemistä. Jos se ei ole mahdollista, hyvitämme matkakortilla olevien matkojen arvon tämän päivityksen ja lisälatauksen yhteydessä, kunhan matkat ovat voimassa lisälataushetkellä. Jos asioit Matkahuolto-asiamiehellä, maksetaan hyvitys pankkitilillesi päivityksen ja lisälatauksen jälkeen.

Kesäterveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi