Paikkalipulla varmistat mukavan matkan sesonkiaikoina

Sesonkiaikoina, kuten nyt juhannuksena, ja muina aikoina suosittuihin kesärientoihin ja viikonloppujen viettoon suunnattaessa kannattaa bussilippu paikkavarauksineen varata hyvissä ajoin, sillä monet muutkin matkalaiset ja lomalaiset suuntaavat tien päälle samanaikaisesti. Paikkavarauksen voi tehdä kaikkiin pika- ja expressvuoroihin sekä joihinkin vakiovuoroihin.

Paikkavarauksen tekeminen onnistuu helposti numerossa 0200 4000 ma-pe klo 8-17 (puhelun hinta on 1,99 € / min + pvm) tai Matkahuollon toimipaikoissa. Etukäteen varatun paikkalippun voi noutaa Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi kaikista Suomen R-kioskeista sekä bussilippuja tarjoavilta Matkahuollon asiamiehiltä. Lisäksi paikkalipun voi hankkia myös internetistä Matkahuollon sivuilta kaikkiin samoihin vuoroihin, joihin myydään Nettilippujakin.

Paikkalipun varanneen tulee muistaa noutaa lippunsa viimeistään matkalleen lähtöä edeltävänä arkipäivänä klo 13 mennessä. Kun lippu lunastetaan Matkahuollosta, merkitään varattu paikka lipun kääntöpuolella tai lipputaskussa olevaan istuinkarttaan. Näin oma istumapaikka löytyy helposti bussiin mentäessä. Varatut paikat tunnistaa myös istuimille asetetuista Varattu-lapuista.

Etenkin viikonloppuisin ja juhlapyhien aikaan on suositeltavaa tehdä paikkavaraus. Sen arvo on 2,50 euroa per paikka, ja ryhmälipulla matkustavat voivat lunastaa paikkansa koko ryhmälle tällä samalla hinnalla eli 2,50 eurolla.

Miellyttäviä bussimatkoja ja kesäretkiä toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi