Kesäreportteri Suomen ympäri bussipassilla

Suomen suven kuumin kesätyöpaikka matkailulehti Mondon kesätoimittajana on täytetty. Mari Pasula kiertää Suomea bussipassilla kuukauden verran ja raportoi kokemuksistaan Mondon nettisivuilla.

Matkahuollon ja Mondon yhteistyössä järjestämä kesätyöpaikka -kilpailu keräsi lukuisia tasokkaita hakijoita, joista voittajaksi valittiin 29-vuotias dokumenttiohjaajaksi opiskeleva Mari Pasula.

-Kuulin kesätyöpaikasta opettajaltani ja olen hyvästä vinkistä erittäin kiitollinen, hymyilee Mari.

Kesäreportteri lähtee matkaan loppuviikosta ja kiertää kuukaudessa Suomen ympäri. Matkasuunnitelma on vain suuntaa-antava, joten kaikki vinkit Suomen suven mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä, hauskimmista tapahtumista ja yllättävimmistä kohteista ovat tervetulleita. Kesäreportteri voi spontaanisti muuttaa suunnitelmiaan hyvien ehdotusten perusteella ja näin matkasta tulee myös entistä jännittävämpi!

Varmaa on ainoastaan, että matka taittuu rattoisasti Matkahuollon Bussipassin turvin ja ikkunasta vilisevät vuorollaan Pohjanmaan punamultatilat, rannikkokaupunkien puuhuvilat, Itä-Suomen perhosniityt ja Lapin lakeat tunturimaisemat. Bussimatkustus on aurinkoiselle Marille jo ennestään tuttua, sillä ekologisia arvoja vaaliva Lapin tyttö on viihtynyt paljon bussin kyydissä.

Tien päälle kesäreportteri ei ole pakannut luettavaa, sillä bussimatkat hän aikoo kirjoittaa blogia ja suunnittella missä mukavassa majoituksessa seuraavan yönsä viettäisi.

Marilla on edessä suuri seikkailu, josta kiinnostuneet pääsevät osallisiksi lukemalla hänen loppuviikosta aloittavaa blogiaan. Blogi löytyy matkailulehti Mondon internetsivuilta ja Mari vinkkaa uusista blogiteksteistä aina myös Matkahuollon Facebook-sivuilla. Täällä Kahvilassa seuraamme Marin matkaa aina keskiviikkoisin koko heinäkuun ajan!

Rattoisia lukuhetkiä toivottaa Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

1 kommentti artikkelille “Kesäreportteri Suomen ympäri bussipassilla”

  1. I love reading these articles beacsue they’re short but informative.

Kommentoi