Videohakemukset Mondon kesäreportteriksi nyt katsottavissa

Kesän kuumin työpaikka Mondon kesäreportterina on saanut pestistä innostuneet liikkeelle, ja tuloksena on vino pino toinen toistaan hauskempia videohakemuksia. Hakemukset ovat nyt esillä Mondon Facebook -sivuilla, jossa voi käydä valitsemassa suosikkinsa. Kiinnostaako lintubongaus tai Tapio Rautavaaran elämä?  Vai kutkuttaako matkasuontasi kenties Sastamalan ihmeet? Valinta on sinun!

Matkailulehti Mondo hakee kesätoimittajaa kiertämään ympäri suvista Suomea seuranaan Matkahuollon Bussipassi ja kamera. Tehtävänä on viettää elämyksellinen kesä tien päällä sekä jakaa ylä- ja alamäet lukijoiden kanssa.

Työnhaun ensimmäinen vaihe, jossa hakijoiden tuli esitellä joku suomalainen matkakohde videolla ja julkaista se Mondon Facebook -sivuilla, päättyi 10.5. Hakemuksia kertyi vino pino, joten joukosta löytyy toinen toistaan herkullisempia matkakohteita.

Käy katsomassa ehdokkaat ja tutustu Salon kebabravintoloihin, Valtatie 5 kiehtovaan tilataideteokseen tai kuuntele mietteitä intohimoisilta avantouimareilta Rauhaniemen kansankylpylästä. Videohakemukset osoittavat, että Suomi on täynnä kummallisia, mutta näkemisenarvoisia kohteita. Ja jos oikein onnistaa, kesän matkasuunnitelmasikin ratkeavat toimittajanalkujen vinkkien avulla!

Kilpailun arvoisa raati valitsee videohakemuksista parhaat ja eniten tykätyt tapaukset jatkoon. Seuraavaan vaiheeseen päässeiden tulee kirjoittaa vapaamuotoinen hakemus. Haku huipentuu vielä viiden parhaimman kokelaan haastatteluun, jonka jälkeen tuomaristo tekee valintansa.

Kilpailu käy kuumana – vielä ehdit tykkäämään suosikistasi!

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi