Vastavalmistuneelle unelmamatka lahjakortilla

Pian on jälleen aika nostaa malja kevään lakkipäiden ja muiden opinahjoista valmistuneiden kunniaksi! Koulunsa päättävät nuoret ovat täynnä paloa unelmiensa toteuttamiseen. Matkahuollon lahjakortti on loistava lahja auttaa nuorta irtautumaan opiskelun maailmasta. Lahjakortilla nuori voi suunnitella itsensä näköisen kesälomamatkan Suomen suveen tai vaikka säästää sen syksyn opiskelumatkoihin.

Suomen koulut eivät ole ainoastaan päteviä opinahjoja, vaan myös pitkäkestoisen puurtamisen tyyssijoja. Niin mukavaa kun koulussa usein onkin, on valmistuminen kuitenkin kovasti odotettu juhlahetki. Viimeinkin on vapaa matkustamaan unelmiensa kohteisiin ja hankkimaan elämänmakuisia kokemuksia oman kylän ulkopuolelta. Matkustelunsa voi aloittaa vaikkapa kiertämällä ystävien kanssa Suomen parhaimmat kesäfestarit.

Siksipä Matkahuollon lahjakortti on toivottu lahja. Lahjakortilla voi kevään sankarille antaa haluamansa arvon edestä Matkahuollon palveluja lahjaksi. Lahjakortin voi lunastaa ja sitä voi käyttää kaikissa Matkahuollon toimipaikoissa huolimatta siitä, mistä lahjakortti on sankarille hankittu. Lahjakortti ei kuitenkaan sovellu maksuvälineeksi MH-asiamiestoimipisteissä, matkatoimistoissa tai busseissa.

Lahjakortilla voi tutustua halutessaan useampaankin kotimaankohteeseen. Muutama kesän kymmenistä festareista on kuitenkin parempi jättää seuraavalle vuodelle, sillä lahjakortin suurin mahdollinen summa on 200 €. Voimassa lahjakortti on tasan vuoden verran sen ostopäivästä. Yhtä hyvin lahjakortin voi hyödyntää siinä vaiheessa, kun hankkii matkalippua mahdolliselle uudelle opiskelupaikkakunnalle syksyllä.

Lahjakortilla varmistat, että nuori todellakin pääsee lähtemään ansaitsemaansa seikkailuun, sillä pelirahoiksi sitä ei voi vaihtaa. Jos lahjakortille jää vielä arvoa  matkustelun jälkeenkin, voidaan jäljelle jäänyt arvo siirtää käytettäväksi uuteen lahjakorttiin.

Nuoren valmistumista seuraa kesä, joka on täynnä unohtumattomia hetkiä helteisellä rannalla, kaikenvärisiä auringonnousuja ja -laskuja ja loputtomia keskusteluja tulevasta. Tärkeintä on itse matka, ei määränpää.

Paljon onnea kevään sankareille ja heidän läheisilleen!

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi