Sinulleko Suomen hulppein kesätyö?

Suomen suven kuumin kesätyö on haussa vielä viikon. Tehtävänäsi on viettää elämäsi kesä  ja kertoa seikkailuistasi muillekin.

Matkailulehti Mondo hakee kesätoimittajaa kiertämään ympäri suvista Suomea. Käteensä reportteri saa Matkahuollon Bussipassin ja kaveriksi kameran. Ja tottahan toki työstä maksetaan myös palkkaa! Tehtävänä on viettää elämyksellinen kesä ja jakaa ylä- ja alamäet lukijoiden kanssa.

Kesätoimittajan reittisuositukset tulevat sosiaalisen median kanavien kautta, ja kesäreportteri toteuttaa ideoista parhaimmat. Turneella karttuu huippukokemusta niin kynän kuin kamerankin käytöstä.

Älä päästä tätä bussia ohitsesi! Hae tai vinkkaa ystäville ja tutuille. Kesätyö tapahtuu sosiaalisessa mediassa, ja niinpä siellä tapahtuu myös haun ensimmäinen vaihe. Hakijoiden tulee 10.5. mennessä tehdä jostain suomalaisesta matkakohteesta esittelyvideo. Matkakohde voi olla pieni tai iso, tunnettu tai tuntematon. Video tallennetaan Youtubeen ja lisätään Mondon Facebook-sivulle.

Lue lisää työpaikkahakemuksesta.

Kuka saa Suomen parhaimman kesätyön? Odottelemme innolla ehdokkaiden videoita, kilpailusta tulee huippujännittävä!

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi