Helatorstain bussiliikenne

Helatorstaina 2. kesäkuuta monet matkaavat pitkäksi viikonlopuksi mökille tai tutuille kyläilemään. Bussien aikatauluissa on tuolloin poikkeuksia, joten kannattaa käydä ajoissa tarkistamassa vuorot ja varaamassa liput.

Kaikki aikataulutiedot helatorstain poikkeukset mukaan lukien löytyvät Matkahuollon internetsivuilta. Samat tiedot löytyvät näppärästi myös aikatauluhaun mobiiliversiosta osoitteesta m.matkahuolto.fi. Syötä aikatauluhakuun tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida ajankohdan poikkeusliikenteen.

Aikataulut voi tarkistaa myös Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta numerosta 0200 4000. Asiakaspalvelukeskus palvelee maanantaista perjantaihin klo 8−17. Helatorstaina se on kuitenkin kiinni. Asiakaspalvelukeskuksen ollessa suljettu palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 € / min + pvm.

Lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440 voi katsoa pikavuorojen aikatauluja.

Aurinkoista helatorstain viettoa!

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi