Varaa pääsiäisen bussiliput ajoissa

Pääsiäinen on yksi vuoden vilkkaimmista bussimatkustuksen juhlapyhistä. Muista hankkia lippu etukäteen nettipalvelustamme ja muutokset pääsiäispäivien liikenteeseen löydät aikatauluhaustamme.

Pian on tiedossa pitkää pyhää ja mukavasti vapaata. Pääsiäinen on yksi vuoden vilkkaimmista bussimatkustuksen juhlapyhistä. Muista hankkia lippu etukäteen nettipalvelustamme ja muutokset pääsiäispäivien liikenteeseen löydät aikatauluhaustamme.

Pääsiäisenä ja pääsiäisen jälkeisenä tiistaina (26.4.2011) matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen internetistä osoitteesta matkahuolto.fi tai Matkahuollon toimipaikoista kiirastorstaihin 21.4. klo 13.00 mennessä.

Puhelimitse varatut liput voi lunastaa myös R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista.

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia pääsiäisen pyhinä. Aikataulutiedot löytyvät nettisivuiltamme osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi.

Syötä aikatauluhakuun tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida ajankohdan poikkeusliikenteen.

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse p. 0200 4000 ma – pe klo 8 – 17. Muina aikoina palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 € / min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Liikenteen muutokset alkavat torstaina 21.4. ja liikenne palaa normaaliksi tiistaina 26.4.

Rattoisaa pääsisäismatkaa!

Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi