Tehdään maailman suurin tilkkupeitto!

Kudotaan Maailman suurin tilkkupeittoVirkkaa tilkkupeitto isoäidinneliöistä ja tule mukaan kokoamaan maailman suurinta tilkkupeittoa. Hyväntekeväisyyshankkeen tavoitteena on päästä Guinessin ennätysten kirjaan.

Tilkkupeiton tekeminen on helppoa. Se alkaa pienistä isoäidinneliöistä, joita voi virkata aina kun ehtii. Käsityöt rauhoittavat mieltä ja lisäävät hyvää oloa.

Matkahuolto osallistuu yhdessä Marttaliiton, Tekstiiliopettajaliiton ja Novitan sekä Pauligin ja Juju-kerhon kanssa maailman suurimman tilkkutäkin tekemiseen. Tule sinäkin mukaan.

Osallistuaksesi tarvitset vaan tarvikkeet: lankaa, virkkuukoukun ja hyvää mieltä. Kuka tahansa voi tulla mukaan: yksittäinen henkilö, kokonainen käsityökerho tai yhteisö.

Virkatun tilkkupeiton voit tuoda 1.4.-23.9.11 välisenä aikana johonkin omista toimipaikoistamme, joista kuljetamme peitot veloituksetta syksyllä järjestettävään maailmanennätystempaukseen.  Tilkkupeittoja vastaanottavat seuraavat Matkahuollot: Espoo, Forssa, Hamina, Helsinki, Huittinen, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kajaani, Karhula, Kemi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lapua, Lohja, Loimaa, Mikkeli, Mäntsälä, Oulu, Pieksämäki, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Sodankylä, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus ja Ylivieska.

Maailmanennätyshankkeeseen osallistuva tilkkupeitto kootaan pienemmistä tilkkupeitoista. Tempauksen jälkeen tämä jättikokoinen tilkkupeitto paloitellaan jälleen pieniksi peitoiksi, jotka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen mm. Ensi- ja turvakotien liiton ja Yhteisvastuukeräyksen kautta.

Tule mukaan tilkkutalkoisiin ja peittoamaan Suomi hyvään tarkoitukseen!

Katso lisätietoja kampanjasta ja ohjeet Novitan sivuilta.

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi