Bussipassilla Suomen suven rientoihin

Hauskin reitti ei aina ole suorin, vaan se on usein täynnä riemastuttavia mutkia, jotka tekevät matkasta yllätyksellisen ja ikimuistoisen. Bussipassilla voit kiertää mielenkiintoisimmat festarit ja tavata matkalla kesästä villiintyneitä suomalaisia, tai voit myös matkata määränpäähäsi verkkaisesti suorinta tietä. Bussipassilla voit matkustaa rajattomasti ympäri Suomea valintasi mukaan joko seitsemän tai 14 päivää.

Mikään ei voita Suomen suvea ja siitä lumoutunutta kesäkansaa. Bussipassilla voit lähteä Suomen ympäriajoon katsastamaan Saimaan rantoja seilaavia charmikkaita paatteja tai vaikkapa Kalajoen hiekkasärkille rentouttavalle rantalomalle. Bussipassi käy koko maassa kaikilla bussivuoroilla (lukuun ottamatta pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikennettä).

Mikäli voit varata matkusteluun viikon verran aikaa, sopii käyttöösi seitsemän päivän passi (149 €). Jos sinulla on enemmän aikaa vallattomalle kesäkirmailulle, kannattaa reissuun varustautua 14 päivän passilla (249 €). Bussipassi aktivoituu lataushetkellä ja sen voimassaoloaika on myyntipäivän lisäksi seuraavat seitsemän tai 14 päivää. Hintaan sisältyy lisäksi matkakortti, josta muutoin velotettaisiin 6,50 €. 

Suomesta löytyy loputtomasti kaunista maantiemaisemaa rehevine peltoineen ja ihastuttavine punamultamökkeineen. On järviä, mäkiä sekä vaaroja ja ihania Lapin tuntureita. Puhdasta kaunista luontoa! Näissä maisemissa kannattaa antaa tilaa muutamalle mutkalle, jotta ne lämmöllä ja tarmolla kunnossa pidetyt vanhat kyläkeskuksetkaan eivät jäisi näkemättä. Matkahuollon nettisivujen aikatauluhaku mahdollistaa jos jonkinmoisen reitin suunnittelun, ja tien päällä saat samaiset aikataulut myös Matkahuollon mobiilipalvelusta osoitteesta m.matkahuolto.fi tai asiakaspalvelukeskuksesta p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm).

Bussipassin voi lunastaa kaikista Matkahuollon toimipaikoista. Bussipassilla voi matkustella kesän lisäksi myös muina vuodenaikoina, sillä bussipassia myydään ympäri vuoden. Lisätietoja Bussipassista löydät nettisivuiltamme.

Osallistu kilpailuun ja voita 1 000 euron arvoinen riemupaketti 

Kesämatkasuunnitelmista kannattaa vinkata myös meitä. Kerro millaisen matkan haluaisit tehdä ja miksi juuri sinut pitäisi palkita. Hauskimman ehdotuksen tehnyt palkitaan kesän lopulla ruhtinaallisesti 1 000 euron arvoisella matkapaketilla. Kilpailuun voi osallistua Matkahuollon sivuilla.

Toivotamme kaikille Riemullista Vappua ja Elämyksellisiä Matkoja Suomen suvessa!

Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi