Suomen kuumin kesätyöpaikka

Suomen suven kuumin kesätyöpaikka! Matkailulehti Mondo hakee kesätoimittajaa kiertämään Suomea. Käteen hän saa Matkahuollon Bussipassin ja kameran. Tärkein tehtävä on viettää mahtava kesä. Ja raportoida siitä muillekin.

Suomen kuumin kesätyöpaikka, matkailulehti Mondon kesätoimittajaNyt on haussa Suomen suven kuumin kesätyöpaikka. Matkahuolto ja matkailulehti Mondo yhdessä esittävät.

Matkailulehti Mondo hakee kesätoimittajaa kiertämään Suomea. Käteen kesätoimittaja saa kameran, Matkahuollon Bussipassin sekä toki palkan. Tärkein tehtävä on viettää mahtava kesä. Ja raportoida siitä muillekin.

Kesätoimittajan reittiä ei ole päätetty, reportteri suuntaa paikkoihin, joista hän saa parhaat vinkit sosiaalisen median kanavien kautta. Kyseessä on ihan oikea työpaikka, mutta myös huippukokemus ja mahdollisuus kerätä osaamista sekä kontakteja.

Hae itse tai vinkkaa kavereille ja tutuille. Laita linkki levitykseen. Koska työ tapahtuu sosiaalisessa mediassa, niin tapahtuu myös haun ensimmäinen vaihe. Hakijoiden tulee 10.5. mennessä tehdä jostain suomalaisesta matkakohteesta esittelyvideo. Video tallennetaan youtubeen ja lisätään Mondon Facebook-sivulle.

Lue lisää työpaikkahakemuksesta.

Kesätoimittajan matkaraportit tulevat näkymään myös Matkahuollon kahvilassa ja Facebook-sivulla. Kuka hän on? Odottelemme innolla Suomen parhaan kesätyöpaikan täyttymistä.

Bussipassilla seikkailulomalle

Tiesitkö että bussipassilla voit matkustaa rajattomasti ympäri Suomen valintasi mukaan, joko seitsemän tai 14 päivää. Bussipassi ladataan Matkahuollon matkakortille, jolla on helppo maksaa matkat bussissa. Bussipassi kelpaa koko maassa kaikilla bussivuoroilla, pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikennettä lukuunottamatta.

Terveisin Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

5 kommenttia artikkelille “Suomen kuumin kesätyöpaikka”

 1. Loistavaa! Tällaisella kampanjalla luodaan myönteistä kuvaa kaukobussiliikenteestä. Nuoret naiset voisivat ympäristötietoisina olla hyvä kohderyhmä Matkahuollon palveluille muutenkin. Edellyttäisi bussiliikenteessä pientä ulkoista ”tuunausta” miellyttämään kohderyhmää ja lehtijuttuja heidän lukemissaan lehdissä.

 2. Kiitos palautteestasi Krisu! Hauska kuulla että kyseinen kampanja miellyttää! Tottahan toki haluamme antaa myönteisen kuvan julkisesta liikenteestä kaiken ikäisille. Nuoret ovat erityisen tärkeä ja suurin kohderyhmä sosiaalisessa mediassa.
  Aurinkoisia keväisiä bussimatkoja sinulle!

 3. Mahtava juttu! Ajattelin joskus, että jos mulla olis pari tonnia ylimääräistä rahaa, olisin palkannut muutaman nuoren matkustelemaan bussilla ympäri maata ja kirjoittamaan kokemuksistaan sekä lehtiin että saattamaan tietoutta muuallekin.
  Hih, tässä se sitten on teiltä päin!

  Bussillista kesää toimittajille sekä onnea ja menestystä matkahuollolle!

 4. Vähenivätkö matkustusasiakkaat huippukalliiden hintojen vuoksi ja sen takia yritätte muita mainoskikkoja. No, käyhän se, kun annatte sen passin lisäksi ilmaiset hotellihuoneet pesumahdollisuuksineen ja ruokailuineen.
  Voisitte pestata meitä ikääntyviä reissaamaan sillä passilla, sillä meidän rahat ei riitä näihin huippuhintaisiin matkoihin, yöpymisiin, ruokailuihin jne., mutta meillä olisi aikaa ja rahan tarvetta. Joten kiitoksia vain etukäteen, kunhan ei tarvitse mennä sinne festareille, eikä kelpaa edes jotkut hihhuli-uskontofestivaalitkaan, itse vaalin muita arvoja luontoineen.

 5. Kiitos palautteestasi Paik! Pahoittelumme, että vastaamme viestiisi, lomista johtuen, vasta nyt.

Kommentoi