Vielä viikko ja viisi vinkkiä pakkaamiseen

Lahjapakettisi ehtii vastaanottajalle jouluksi, kunhan tuot sen meille viimeistään tiistaina 21.12. Matkahuollon kautta saat pakettisi perille nopeimmalla kyydillä, parhaaseen hintaan ja maan laajimmalla jakeluverkostolla. Kyytiimme voi laittaa monenlaista, ihan vaikka hilloa, glögiä, aaltovaasin tai jopa potkukelkan, kunhan pakkaa huolellisesti, lue täältä tärkeimmät 5 vinkkiämme.

Koska monilla meistä tuppaa jäädä asioiden hoitaminen viime tippaan, muistutamme hajamielisiä kanssasieluja siitä, että nyt on tasan viikko aikaa lähettää lahjapaketit.

Lahjapakettisi ehtii vastaanottajalle jouluksi, kunhan tuot sen meille viimeistään tiistaina 21.12.

Hieman täytyy kehaista, että olemme ihan parhaita paketinkuljettajia, koska Matkahuollon kautta saat pakettisi perille nopeimmalla kyydillä, parhaaseen hintaan ja maan laajimmalla jakeluverkostolla. Kaikki jouluiset Lähi-paketit kun kuljetetaan valtakunnan edullisimmalla hinnalla eli 7 eurolla.

Vinkkejä paketointiin

Kun paketoit lahjaasi lähettämistä varten, muista että sitä käsitellään ja siirretään huippuvauhdilla useiden ihmisten toimesta. Joskus paketti päätyy pinon päälle, välillä väliin ja joskus alimmaiseksi.

Tässä viisi tärkeintä vinkkiä, joiden avulla varmistat että paketti saapuu perille yhtä hienossa kunnossa kuin se oli lähtiessä:

  1. Varmista, että käytössäsi on oikean kokoinen tukeva kuljetuslaatikko. Meillä piisaa paketointivaihtoehtoja, yhden kilon dokumenttikuoresta pakkauslaatikoihin, johon mahtuu vaikka kahdeksan kilon joululimppu.
  2. Pakkaa sen mukaan, mitä esineitä olet lähettämässä. Esimerkiksi vaatteet voit taitella siististi ja laittaa ympärille vaikka silkkipaperia. Jos kyseessä on särkyvä tavara, toppaa sisus kuplamuovilla tai styroksipaloilla. Meiltä saat toki myös pehmusteet.
  3. Teippaa pehmuste kiinni siten, että esineet asettuvat tukevasti laatikon keskelle. Asettele sisältö laatikkoon niin tiiviisti, ettei se pääse liikkumaan. Sillä liike on se, joka altistaa särkymiselle kaikkein eniten.
  4. Ennen paketin sulkemista heilauta sitä vielä kaikista suunnista ja varmista, ettei sisältö hölsky. Ja sitten teipillä tiukasti kiinni.
  5. Täytä osoitekorttiin huolellisesti kaikki tarvittavat tiedot. Muista myös vastaanottajan gsm-numero, jotta voimme heti ilmoittaa hänelle saapuneesta paketista.

Pisteenä i:n päälle, merkkaa pakettisi Matkahuollosta saatavalla joululahjamerkkitarralla.

Siinäpä tärkeimmät viisi vinkkiämme ja sivuiltamme löytyy lisää pakkausohjeita. Meidän kuljetettavaksi voi laittaa monenlaista, kunhan pakkaa huolellisesti. Ihan vaikka hilloa, glögiä, aaltovaasin – tai jopa potkukelkan.

Suurin haaste lähettäjälle taitaa olla löytää se sopiva sisältö pakettiin. Kuljettamiseen liittyvät asiat voi jättää meidän huoleksemme. Itse voit sitten keskittyä nauttimaan siitä ajatuksesta, että miten iloisena vastaanottaja paketisi noutaa ja kuinka mukavissa tunnelmissa hän sen jouluaattona avaa.

Joulua odotellen,

Matkahuollon Mara

Ps. Joululahjavinkkilistallamme on monenlaista itse tehtyä ja kotimaisten verkkokauppojen listaltamme löytyy niin ekoa kuin luomua.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi