Uusi vuosi, uudet aikataulut

Vuoden vaihteessa moni asia muuttuu, mutta jotkut pysyvät ennallaan. Bussit ne kulkevat Suomen perimmäisiä sopukoita myöten. Kysynnän mukaan toki. Sillä siellä missä kulkijoita, on myös vuoroja. Mutta,
vuoden vaihteessa monet aikataulut muuttuvat. Katso tarkat tiedot netin aikatauluhausta.

Kohta elellään vuotta 2011. Moni asia muuttuu, mutta jotkut pysyvät ennallaan. Bussit ne kulkevat Suomen perimmäisiä sopukoita myöten. Kysynnän mukaan toki. Siellä missä on kulkijoita, on myös vuoroja.

Onneksi on asioita, joita ei tarvitse ennustella uudenvuodentinoista. Kuten bussivuorot. Vuoden vaihteessa nimittäin muuttuvat monet aikataulut. Katso tarkat tiedot netin aikatauluhausta os. matkahuolto.fi ja kännykällä näppärästi osoitteessa m.matkahuolto.fi.

Vuoden vaihteessa on edessä myös Matkahuollon historian suurin koitos, kun uusi joukkoliikennelaki muuttaa seutu-, kaupunki- ja työmatkalippuja.

Ensimmäisen matkalippulatauksen matkakortille voi tehdä ainoastaan Matkahuollon toimipaikassa tai matkakortteja myyvillä Matkahuolto-asiamiehillä.

Tulemme huhkimaan täyttä vauhtia, mutta ruuhkilta ei taideta ihan kaikilta osin välttyä. Matkakortilla jäljellä olevat päivät tai matkat kannattaakin mahdollisuuksien mukaan käyttää loppuun ennen lisälatauksen tekemistä, koska vuoden alkupäivät tulevat olevaan todennäköisimmin kiireisimpiä. Lue täältä lisää.

t. Mara

Ps. Visertelemme tätä nykyä nyt myös Twitterissä osoitteessa http://twitter.com/matkahuolto.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

1 kommentti artikkelille “Uusi vuosi, uudet aikataulut”

  1. Olen tämän päivän yrittänyt päästä matkahuollon aikataulu sivulle ja lipun ostoon, ei vaan onnistu? Missä vika? Siellä vai täällä, koneessani ainakin kaikki muuten toimii.
    Haku nappulasta ei tapahdu mitään, siihen asti kyllä pääsee.

Kommentoi