Paikallisliikenteen reittioppaat kattavat 20 kaupunkia

Jo 20 kaupungin paikallisliikenne Hyvinkäästä Varkauteen löytyy Matkahuollon reittioppaasta. Osoitteiden logiikka on kaupungin nimi ja perään matkahuolto.info.

Hei vaan kaikille pitkin Suomea!

Odottaminen on ikävää eikä eksyily ole kivaa. Seuraavan kerran kun taas seisoo bussipysäkillä varpaat palellen ja ihmettelee, että milloin se vuoro menikään, tulee melkoisen päällimmäisenä mieleen, että aikataulujen pitäisi löytyä juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Uusi vuosi, uudet aikataulut. Jotta pääset kartalle siitä miten bussit kulkevat uuden vuoden jälkeen, suosittelemme reittioppaamme mainiota palvelua. Se kattaa jo 20 kaupungin paikallisliikenteen.

Osoitteiden logiikka on niin selkeä, että sen muistaa vaikka sumussa. Ihan vaan kaupungin nimi ja perään matkahuolto.info.

Jos siis olet päätynyt samoamaan vaikka Vesijärven rantaa Lahdessa ja haluat tietää miten bussit kulkevat kohti keskustaa, nakuttele selaimen osoiteriville http://lahti.matkahuolto.info.

Tässäpä suorat linkit eri kaupunkien reittioppaisiin:

Terveisiä vaan kaikille teille pitkin Suomea. Pysykää tallessa niin kansallisesti kuin paikallisesti. Mukavaa uuden vuoden odotusta!
t. Matkahuollon Mara

Ps. Matkahuollon nettisivuilla tarkempia lisätietoja

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi