Joulun bussiliikenteeseen tiedossa hoppua, varaa lippu etukäteen

Joulun menoliikenne keskittyy muutamaan aattoa edeltävään päivään, joten hoppua ja ruuhkaa on tiedossa matkalla joulupatojen ääreen. Suosituimmat bussivuorot täyttyvät vauhdilla, joten älä jätä matkan varaamista viime tinkaan. Joulunpyhien netti- ja paikkaliput pitäisi hankkia torstaihin 23.12. klo 13.00 mennessä.

Tänä jouluna on tiedossa poikkeuksellista hoppua ja ruuhkaa bussiliikenteeseen, koska menoliikenne keskittyy muutamaan aattoa edeltävään päivään.

Teemme parhaamme kuljettaaksemme kaikki bussilla jouluviettoon menevät aikataulutetusti perille ja monille reiteille onkin järjestetty lisäbussivuoroja.

Mutta kuten aina, niin suosituimmat bussivuorot täyttyvät vauhdilla, joten ihan viime hetkeen ei kannata matkansa varaamista jättää, jotta välttyy jonottamiselta puhelimessa, pysäkillä tai lipunmyynnissä.

Siksipä suosittelemmekin lämpimästi niin bussi- kuin paikkalippujen hankkimista ajoissa etukäteen.

Internetin käyttäjillä on aikataulupalvelussamme näppärä ohituskaista joulunajan aikatauluihin ja varauksiin nettipalvelussamme. Kun haet tietyn lähtöpäivän tietoja, haku ottaa mukaan myös kyseisen päivän poikkeusliikenteen.

Bussilipun voi varata myös puhelimitse numerosta 0200 4000, jolloin sen voi lunastaa R-kioskilta tai Matkahuollon toimipaikasta. Sen mukaan, miten sinulle parhaiten sopii.

Ja vielä yksi tärkeä evästys. Joulunpyhien netti- ja paikkaliput pitäisi hankkia torstaihin 23.12. klo 13.00 mennessä.

Käväise siis katsomassa sopiva bussivuoro ja varaa lippusi. Sitten vielä pari viikkoa arkista puurtamista, kunnes päästään joulupatojen ääreen!

t. Matkahuollon Mara

Ps. Joulunajan aikataulumuutokset löydät tiedotteestamme. Tai kysy meiltä täällä kahvilassa, neuvomme mielellämme.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi