Joululahjat kotimaisesta verkkokaupasta

Kokosimme listan joulun parhaita kotimaisia verkkokauppoja, jotka tarjoavat suomalaisia luonnollisia tuotteita. Niitä on hyvä antaa lahjaksi. Tulee hyvä mieli sekä antajalle että saajalle. Lahjaostokset on helppo tehdä verkossa ja Matkahuolto kuljettaa ne perille valtakunnan parhaalla vauhdilla ja laajimmalla toimipisteverkostolla.

Kokosimme iloksenne listan suomalaisia verkkokauppoja, joista saa kotimaisia luonnollisia tuotteita. Niitä on mukava antaa lahjaksi. Tulee hyvä mieli sekä antajalle että saajalle. Kerro sinäkin oma verkkokauppavinkkisi. Lahjoitamme 50 euron bussilahjakortin parhaan vinkin 17.12. mennessä antaneelle!

Lahjaostokset on helppo tehdä verkossa ja Matkahuoltohan kuljettaa ne perille valtakunnan parhaalla vauhdilla ja laajimmalla toimipisteverkostolla. Katso sivuiltamme lisää verkkokauppiaita, joilla on Matkahuolto kuljettajana.

Ekotuotteet

Ekolon verkkokaupassa on yli kaksi tuhatta ekologisesti ja eettisesti tuotettua tuotetta hyödyllisestä hemmottelevaan. Viljoista palkokasveihin, pähkinöihin, siemeniin, marjoihin, idätykseen ja versoihin, yrtteihin, mehuihin juomiin ja herkkuihin. Unohtamatta meikkejä, pesuaineita sekä koiria ja kissoja.
www.ekolo.fi

Villa

Musta Lammas hankkii villat lähiseutunsa lampureilta, enimmäkseen Turun saaristosta. Villoista suuri osa värjätään omassa värjäämössä, käyttäen luontoa mahdollisimman vähän rasittavia värejä sekä tilkka muurahaishappoa happamuuden säätöön.
www.kehraamomustalammas.fi

Pellava

Pellavakammari valmistaa laadukkaita tuotteita villakankaasta, kotiin, tuliaisiksi ja lahjoiksi. Kattaustekstiilit, pussilanasetit, sisustustyynyt, verhot,varjostimet sekä erilaiset pussukat valmistetaan kotimaassa. Lasten raidalliset trikoopaidat tehdään kotimaassa kangasta myöten.
www.pellavakammari.com

Kynttilät

Tuliniekka valmistaa käsintehtyjä kynttilöitä arkeen ja juhlaan. Kynttilät tehdään yrityksen pajassa alusta loppuun asti ensiluokkaisista raaka-aineista. Tuliniekka on myös Suomen johtava kelluvien kynttilöiden valmistaja.
www.tuliniekka.fi

Mausteet

Ykkösmauste Jyväskylän Palokassa valmistaa Suomessa mausteita ilman säilöntä- ja väriaineita. Valikoimasta löytyy myös keittiöön liittyviä sisustus- ja käyttötavaroita.
www.ykkosmauste.fi

Kakut ja leivontatarvikkeet

Ullan unelma valmistaa koristeita sekä koristekakkuja asiakkaiden toiveiden mukaan. Yrityksellä on Suomen suurin leivontatarvikevalikoima, johon kuuluu niin kakku- kuin leivosvuoat, väriaineet, suklaatyövälineet ja-tarvikkeet, koristeet, sekä erityisiä joulu- ja talvituotteita. Asiakkaat kuuluvat kehuvan hyvästä palvelusta ja nopeista toimitusajoista.
www.ullanunelma.fi

Pohjalainen käsityö

Vaasalaisen Loftetin verkkokaupasta löytää oivaltavia kauniita muotoja ja perinteisiä, ajattomia esineitä. Tuotteet edustavat parasta suomalaista ja pohjalaista käsiteollisuutta. Loftet on arvostettu lahjojen ostopaikka ja tunnettu näyttävistä lahjapakkauksistaan. Jouluaikaan kaupasta saa muun muassa karpaloglögiä ja pullotonttuja, huopatonttuja, kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja torkkuhuopia.
www.loftet.fi

Ekologinen kalustekauppa

Aina ei tarvitse ostaa uutta ja vanhan korjaaminen kannattaa. Antiikkikeskus Fasetin verkkokaupasta saa antiikkikalusteita ja -esineitä sekä antiikkihelat ja entisöintitarvikkeet. Hollolan Salpakankaalla sijaitsevassa Antiikkikeskuksessa palvelee joukko ammattitaitoisia käsityöläisiä kuten verhoilija, kelloseppä, lamppuri, taidemaalari, taidekehystäjä, kuvataiteilija, puusepänverstas ja entisöintitarvikekauppa.
www.fasetti.fi

Taidegrafiikka

Jyväskyläläisen taidegraafikko Kirsi Neuvosen värikylläisissä, teoksissa toistuvat puvut, talot, puut, suihkulähteet, ruukut, arkkitehtoniset elementit ja historialliset naishahmot. Valikoimaan kuuluu myös kierrätetyistä vedospapereista tehtyjä luonnos- ja muistivihkoja sekä vuosi- ja taskukalentereita.
www.copperfield.fi

Me Matkahuollossa hoidamme lahjojen kuljettamisen, sinä pääset keskittymään joulun valmisteluihin!

Terveisin, Mara

Ps. Mistä tahansa verkkokaupasta tilaatkin, muista tarkastaa sivu huolellisesti ja varmistaa että voit maksaa turvallisesti, sillä myös huijarit ovat ahkeria jouluaikaan. Katso vaikka kuluttajaviraston neuvot tai perehdy Tieken vinkkeihin.

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

9 kommenttia artikkelille “Joululahjat kotimaisesta verkkokaupasta”

 1. Maria Drockila Oy:n kynttilät jouluksi, kauniit käsintehdyt kynttilät sopivat myös lahjaksi…
  Kotimaista käsityötä.

 2. Kirjakauppa netissä: booky.fi – ”ainoa kokonaisuudessaan kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen, laajan valikoiman verkkokirjakauppa”

 3. My French Cornerista löytyvät ainekset järjestää täydellinen ranskalainen ilta ystävien kesken.
  Itse haaveilen juustoillan järjestämisestä ystävilleni. My French Cornerin nettisivuilta löytyvät myös viinivinkit juustoille, joten uskon ettei leppoisan illan järjestäminen voisi olla helpompaa. Ja jos juustoja sattuu jostain syystä jäämään yli, niin seuraavat juhlat voidaankin sitten järjestää fondue-teemalla…

 4. Suomalaiset suunnittelijan mahtavia lasten- ja aikuisten paitoja, kortteja, seinäkalentereita ja tarroja. Vaatteissa on mahtavat printit jota ei monesta kaupasta löydy.

  Uusia mallistoja ilmestyy n. kerran kahdessa kuukaudessa, ja ne ovat myynnissä 2-3 viikkoa kerrallaan.

  http://www.nirppanokka.fi

 5. Miehisiä askartelutarvikkeita saa alla olevista paikoista:

  http://www.kouluelektroniikka.fi
  http://www.stepsystems.fi/

 6. Ihania ja yksilöllisiä pikkutavaroita, asusteita ja vaatteita ekologisesti! Näyttävät kaikenlisäksi hienolta ja valikoima on laaja(: joululahja ideoitakin löytää helposti! http://www.globehope.com/fi/

 7. linkki ei tainnut tulla.. joten http://www.globehope.com/fi/

 8. http://www.mosaiikkimyymala.com

  ”Valmista upea, uudenlainen joulukuusi mosaiikista. Käytä materiaaleina erilaisia helmiä, kimaltavia, kullan- tai hopeanhohtoisia mosaiikkeja.”

  Matkahuolto Lähellä-paketti tuo mosaiikkki paketin ehjänä.

 9. Onnea ja kiitos Lauralle, joka voitti 50 euron lahjakortin vinkkaamalla Globe Hopen verkkokaupan os. http://www.globehope.com/fi kotimaisten verkkokauppojen listallemme. Tarjolla on näyttäviä, ekologisia ja yksilöllisiä pikkutavaroita, asusteita sekä vaatteita. Sieltä kelpaa valita pukinkonttiin laitettavaa. Lämpöiset terveiset Matkahuollosta ja kiitos kaikille vinkkejä lähettäneille!

Kommentoi