Tervetuloa Kahvilaan!

Tervetuloa Kahvilaamme. Matkahuolto saapui sosiaaliseen mediaan, koska haluamme olla siellä missä asiakkaammekin. Keitän täällä teille kahvit, leivon pullat ja kerron viimeisimmät kuulumiset.

Tervetuloa Kahvilaamme. Matkahuolto saapui sosiaaliseen mediaan, koska haluamme olla siellä missä asiakkaammekin. Keitämme täällä teille kahvit, leivomme pullat ja kerromme viimeisimmät kuulumiset.

Matkahuollon kahvilat ovat kiireen keskellä tuttuja pysähdyspaikkoja matkailijoille ja pakettien lähettäjille, kaikille suomalaisille.

Tehtävämme on saattaa ihmiset matkaan kaikkialla Suomessa; maan halki ja poikki, ristiin ja rastiin. Viemme sinne, minne olette menossa – myös pienemmille paikkakunnille, jonne muut eivät liikennöi.

Paketit kuljetamme niin kotimaassa, kuin yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri maailmaa. Verkkokaupan ja etämyynnin lähetykset voi noutaa näppärästi joko Matkahuollosta, Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket -kaupoista.

Sekä Kahvilassa että Facebook-sivuillamme piipahtaa päivän mittaan myös kollegoitani asiakaspalvelusta. Jos minä en tiedä, he auttavat. Kysy meiltä, olemme palveluksessasi.

t. Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

2 kommenttia artikkelille “Tervetuloa Kahvilaan!”

  1. Kiva postaus, liityn heti ryhmäänne Facebookissa. Tykkään bussimatkustuksesta.

  2. Kiva, kun tykkäsit. Tervetuloa!

Kommentoi