Pysäkit saapuivat kartalle

Matkahuollon aikatauluhausta löytyy nyt myös kartta, josta näkee bussipysäkkien sijainnit. Olemme iloisia tästä uudesta palvelusta, koska tällaista karttaa ovat erityisesti kyselleet vieraampiin paikkoihin matkojaan tekevät.

Meillä on mukavia uutisia. Matkahuollon aikatauluhausta löytyy nyt myös kartta, josta näkee bussipysäkkien sijainnit. Olemme Matkahuollossa iloisia tästä uudesta palvelusta, sillä karttaa ovat kyselleet erityisesti vieraampiin paikkoihin matkojaan tekevät.

Joten tattadaa, käypäs kartta koeajamassa. Palvelu löytyy netistä, osoitteessa www.matkahuolto.info.

Aikatauluhausta löytyy monipuolista tietoa sitä tarvitseville. Hakutulokset saattavat alkuun näyttää hieman koodikieliseltä, mutta kun tietää mitä lyhenteet tarkoittavat, alkaa pysäkkitietojen ihmeellinen maailma avautua.

Bussipysäkit näkyvät kartalla silloin, kun pysäkin koordinaatit ovat tiedossamme. Tässä vaiheessa Suomen 100 000 pysäkistä on kartoitettu 30 000.

Keräämme jatkuvasti puuttuvia pysäkkitietoja ja päivitämme niitä järjestelmään. Jos tiedät pysäkistä, jonka sijainti ei vielä näy kartalla, kerro siitä meille.

Sillä tavoitteenamme on, että karttapalvelumme kattaa mahdollisimman pian kaikki pysäkit koko Suomessa, samoin kuin bussiyhteydetkin!

t. Matkahuollon Mara

Ps. Hei, jos haluat välttää keskustaruuhkat, ja jättää auton suosiolla liityntäpysäköintipaikalle, palvelustamme löytyy nyt myös pääkaupunkiseudun liityntäpysäköintitietoja.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi