Paketin kuljetushintaan vaikuttaa paino, mitat ja toimitusnopeus

Olemme Matkahuollon asiakaspalveluksessa kaiken mahdollisen kuljettamisen asiantuntijoita. Meiltä löytyy vastaukset joka lähtöön. Suurin osa asiakkaiden tiedusteluista koskee joko pakettien lähettämistä, aikataulu- tai hintatietoja tai saapuvan lähetyksen kulkua.

Olemme Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksessa kaiken mahdollisen kuljettamisen asiantuntijoita. Meiltä löytyy vastaukset kaikkeen mahdolliseen, joskus jopa mahdottomaan.

Suurin osa asiakastiedusteluista koskee joko pakettien lähettämistä, aikataulu- ja hintatietoja tai paketin kulkua.

Kun lähetät pakettia, olennaisimmat hintaan vaikuttavat asiat ovat:

 • Lähetyksen paino ja mitat
 • Kuinka nopeasti sen pitää olla perillä
 • Haetaanko paketti osoitteestasi vai tuodaanko se Matkahuoltoon
 • Noutaako vastaanottaja paketin vai jaetaanko se perille.

Tarkat tiedot saat hintalaskurista. Voit myös olla suoraan yhteydessä meihin p. 0800 132 582 (ma-pe klo 8-18) niin neuvomme lisää.

T. Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

4 kommenttia artikkelille “Paketin kuljetushintaan vaikuttaa paino, mitat ja toimitusnopeus”

 1. ”Oletusnoutopiste on muutamia poikkeusalueita lukuun ottamatta osoitettasi lähinnä oleva Matkahuolto tai kauppa.”
  Olen erittäin pettynyt siihen, että Kerava on tällainen ”poikkeusalue”. En nouda pakettiani lähimmästä pisteestä (Matkahuolto) enkä edes toiseksi lähimmästä (Valintatalo) vaan toiselta puolelta kaupunkia Siwasta, koska postinumero sattuu olemaan viereinen numero. Autottomalle henkilölle kenkumpi juttu! :(

 2. Kiitos palautteestasi Paula. Pahoittelemme, ettei palvelumme ole vastannut odotuksiasi. Tutkimme, olisiko postinumeroalueellasi syytä muuttaa oletusnoutopistettä.

 3. Samaa harmittelen, postinumero on 04250 mutta Siwa on aika kaukana ja Valintatalo tai mikä tahansa keskustasta lähempänä – en edes tiedä missä koko Siwa on! Ja miksi Helsingistä paketin tuleminen 20km kestää kaksi vuorokautta?

 4. Hei Tiina! Pahoittelut, että pakettien noutopisteen sijainti ei ole kannaltasi paras mahdollinen. Jotta voimme selvittää lähetystesi kulkua tarkemmin, olisitko meihin yhteydessä joko puhelimitse p. 0800 132 582 (ma-pe 8-18) tai palautelomakkeemme (http://www.matkahuolto.fi/fi/yritystiedot/palaute/) kautta

Kommentoi